Oj vad jag saknar detta ❤️
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vill bara krypa upp i din famn, lyssna på dina hjärtslag och somna i dina armar!


Likes

Comments

Idag var det första gången på jag vet inte hur länge jag var på gymmet! Kändes riktigt skönt att faktiskt vara tillbaka och bra lagom nu när jag flyttar om en månad!
Men om jag ska vara helt ärlig så gjorde jag ett uppehåll pga att jag jobbade väldigt mycket sen blev det att jag aldrig hittade motivationen igen. Nu står jag här 6 månader senare och är många kilo tyngre och mår faktiskt ganska piss över det.. I början var jag väldigt att "jaja nått kilo gör inget" men när 1 kilo blev många kilo och ingen träning över huvudtaget förutom något ridpass då och då, skämdes jag, jag skäms fortfarande över hur jag har låtit de gå så här långt.
USA resan blev ju lite toppen på i för semester och ingen träning och bara fet mat i 3 veckors tid gör att man faktiskt går upp i vikt.
Jag har skämts för att gå till gymmet för att jag har känt mig plufsig och äcklig, men förstår egentligen inte varför, hur tankarna har tagit mig dit istället för att säga till mig själv att gå till gymmet och gör en ändring!
Men idag kände jag att nu jävlar, strikt träning hela veckorna långa fram tills jag åker så ska det nog bli ordning på
det hela!
Det bästa med att jag flyttar är att vi har gratis gym hela säsongen! Woho! Men får ta mig i kragen de 6 månaderna också och ta mig till gymmet för jag vet själv att jag mår sååå mycket bättre efter jag har tränat!

Lite långt inlägg men kände att jag behövde få det ur mig! Lots of kisses
Likes

Comments

Du kommer in beställer mat, sätter dig ner och börjar äta, men vad händer sen? Lämnar brickan och allt när vi faktiskt har papperskorgar där du kan slänga det som du lämnade var på brickan!
Mitt tålamod för hur folk beter sig har försvunnit för längesen! Att hur vuxna människor kan sitta och skräpa ner med vilje och sen bara lämna det som ett rent jävla helvete, så fruktansvärt dålig stil och pinsamt beteende. Jag som oftast jobbar kvällar och nätter får ta itu med dessa människor varje dag. Inte nog med att vi får städa och diska och göra iordning för alla som har jobbat på dagen för att få det så fint som möjligt får göra ännu mer jobb när människor kommer in och stökar ner med vilje.. Gör ni så hemma också? Lämnar allt ni ätit med framme och låter någon annan ta itu med det ni har ätit?
Isåfall är det riktigt pinsamt och jag hoppas personligen att ni får en redig utskällning för att ni gör så!
Det är faktiskt min arbetsplats där jag vill trivas så bra som möjligt men att få slita så himla mycket mer för att folk som ni inte kan städa efter er gör att man tillslut inte vill åka till jobbet och jobba för man orkar inte med det, det tar på en psykiskt att få stressa ännu mer än vad man redan gör pga av sånna här saker...
Jag är riktigt trött att vi inte kan behandlas med respekt och att inte kan förstå hur jobbigt och stressigt det faktiskt är att jobba hos oss! Föreställ dig att det är ungefär 4 personer som jobbar, oftast 2 i kök och 2 i service ibland 3 i service och 1 i kök, det är ungefär 40 personer i kassan och massa bilar i driven, och stå där själv inne i köket och mata ut mat till massa hungriga människor och det man får höra är " fan vad långsamt det går" " fyfan vad pinsamt att hon är så långsam" "öppna en kassa till, jag är hungrig" " ni är fan sämst" vi försöker så gott vi kan och gör det så snabbt vi kan. Men det blir inte bättre för att man slänger ut sig sånna kommentarer för det ända du drar ner är stämningen och kassörens självförtroende och viljan till att faktiskt fortsätta jobba...
Så många gånger jag har brutit ihop på jobbet för att folk faktiskt rent ut sagt är riktigt elaka, och jag känner att det inte är okej längre! Jag vill inte må dåligt när jag går till jobbet, jag älskar verkligen dem jag jobbar med men när människor håller på såhär vill man faktiskt inte jobba mer...
Jag ber er snälla behandla oss med respekt och tänk dig in i situationen om du själv stått där och fått de spydiga kommentarerna att det tar på en psykiskt, vi är inte mer än människor och vi gör alla fel!

Likes

Comments

Ett helt år sedan man tog studenten och vad har man gjort med sitt liv? Ingenting, har jobbat och jobbat och jobbat och sen inget mer.. Men det är dags att ta tag i allt, byta jobb, hitta på nya roliga saker och bara ha det jäkligt roligt. Nu blir det iallafall USA i augusti i 3 veckor och efter det blir det att jobba som en galning och förhoppningsvis i början på nästa år så blir det utomlands i 1-2 månader! Livet kommer inte bli bättre!!
Likes

Comments

Satt hemma hos Becca igår med några människor och hade det bara allmänt gött, fick San Fransisco som var sjukt god! Idag är det städdag och träning som står på schemat, sen ska jag träffa Simon och prata annars blir det bara att ta det lugnt!


Likes

Comments


Likes

Comments

Idag är en sån här dag då man bara vill tänka igenom allt om hur man vill göra och vad man ska göra. Har suttit och kollat på utbildningar lite överallt men vet verkligen inte vad jag vill göra! Även om man vet att man har hela livet framför sig så är det ändå lite dags att bestämma sig vad man ska göra, jag vill absolut inte jobba på McDonalds en dag för mycket innan jag får nytt jobb, men frågan är också vart man ska hitta ett nytt jobb.. Okej jag har just nu tre olika jobb men med tanke på att alla tre är extra jobb så blir det jobbigt att alltid bli inringd, jag vill gärna ha ett jobb där jag vet hur jag jobbar och att jag är ledig på helger. Det är så svårt att hitta en rytm i hela livet och få en balans när man jobbar allt mellan 7-5 på förskolorna och kan jobba fram till 2 på natten på McDonalds och sen vara lika pigg som om man har sovit i tre dygn dagen efter.. Klart jag ska inte klaga på att jag har jobb men känner också att må bra är en hög prio i livet också! 

Idag blir det är sitta på mig egna plats vid havet och bara låta tankarna vara fria och om det blir så att släppa tårarna ner för kinden, inte för att jag är ledsen utan för att det är faktikst väldigt skönt att 

Likes

Comments


Likes

Comments