Vinterkvällslistan

När går du och lägger dig på kvällen? Brukar försöka komma i säng vid 22-tiden, men klockan hinner ofta bli mot 23-24. Antingen kan jag inte somna eller så fastnar jag i en bok och kan inte sluta läsa förrän den är slut. Ikväll ska jag läsa klart Margauxs bok. Vill ni ha en recension på den sen?

Vad är det sista du gör på kvällen? Läser, say no more. Tar ut linserna är också bland de sista, när glasögonen är på är det kväll.

Hur varvar du ner? Men läser, igen... Det här blir ju ingen rolig lista om jag ska svara böcker eller läsa på allt.

Äter du kvällsfika? Är det viktigt? Ja, sjukt viktigt. Kan inte gå och lägga mig hungrig, då finns det inte en chans att jag kommer somna. Dessutom vill jag inte vakna på morgonen och vara tokhungrig. Sen jag kom hem från Malta har kvällsfikat oftast bestått av risgrynsgröt och bagarstugebröd. Värsta bästa julstämningen.

Hur går du klädd på kvällen? OnePiece, say no more haha... nej men fattar ni hur mysigt det är? Kanske inte speciellt snyggt, men jag kan faktiskt avslöja att på våran gård så är det onepiece som gäller. Jag är långt ifrån ensam och vi grannar går gärna över till varandra i tjocksockar och just onepiece.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll? 5 minuter, max. Ta ut linserna, borsta tänderna och fläta håret. Det är typ de, har jag smink så tar de väl 2 minuter till att få bort det. Men mer en så behövs inte.

Kvällens planer? Se ikapp julkalendern, man blir ju aldrig för gammal för det och jag har inte sätt sen första avsnittet. Så det ser jag framemot. Planen är att göra en tidig kväll, då jag har tonvis med jobb imorgon och behöver checka ut tidigare en vanligt.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh samma här, kan inte somna om jag är hungrig!! Stor kram finis ❤️nouw.com/happym
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229