Vi byggde ett sovrum i våran 1:a

Vi har ett sovrum och det känns helt galet. Tror vi verkligen har lyckats utnyttja våra 44,5 kvm på bästa möjliga sätt. Där sovalkoven tidigare var har vi satt upp en vägg fast cirka 50 cm längre ut för att rymma en 160´s säng. Jag var lite orolig för att vardagsrummet skulle upplevas mindre, men det tycker jag inte det gör. Hellre bättre, då det blev mindre rörigt med en vägg bakom soffan än när sängen stod där.

Allt som rör väggen är klart. Den är tapetserad och målad, listerna och dörrfoder är på plats. Vi är så nöjda. Det som behöver fixas nu är någon mer belysning då det är lite lite med att bara ha lampan som står på sänggaveln. Sen skulle jag även vilja sätta upp något slags tyg i taket då jag tror de skulle ge en väldigt mysig känsla. Sängstommen vi hade tidigare sålde jag på en Köp&Sälj sida och istället bytte vi ut den mot lastpallar, då det kändes som en bra lösning och ett ekonomiskt alternativ då vi försökt hålla nere på kostnaderna.

Här gör sig nog färgen på väggen mest rättvis, det är en grå färg från Rusta som heter Concrete. Senare i höst har vi tänkt ta hit en mäklare som får värdera lägenheten, då vi trots allt har ögonen på hus och hoppas kunna flytta härifrån inom några år. Men sovrummet blev verkligen en så bra lösning tillsvidare, nu känns det ändå som vi kan bo är medans vi letar i lugn och ro.

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
carroat
carroat,
Alltså wow vad bra och fint det blev! 💕
nouw.com/carroat
Ida
,
Så fint det blev! 😊 Kan du inte göra en apartment tour på din youtubekanal? 😍 Ska själv flytta till en etta så vill ha lite inspo!
amandassofi
amandassofi,
Men vilken bra idé, det är klart jag kan göra det framöver. Däremot har vi en del saker som vi planerat att fixa i lägenheten inom de närmsta veckorna. Så det blir efter de. Kram!
nouw.com/amandassofi
Ida,
Men åh så mys!! Härligt att ha byggt ett eget sovrum😍
idanilssonphoto.se/