Vi är framme

Äntligen har jag landat i sängen med datorn i knäet. En lång dag vart de! Vi åkte hemifrån efter frukosten och har spenderat hela dagen med att ta oss hit där vi är nu. Köpenhamn! Checkade in redan strax innan middagstid på hotellet. Den här staden har hittills bjudit på regn och folk överallt. Typ de som vi hade förväntas oss. Imorgon ser det dock ut att bli lite mer lovande väder, så då ska vi upptäcka staden.

Jag tog mig till gymmet här på hotellet och det var kanske ett av de bättre besluten jag tagit idag. Fredag kväll, klockan hade hunnit bli mot 20 och det var inte någon där. Så skönt. Sprang på löpbandet, kunde inte låta bli att lyfta lite vikter också och avslutade med stretch. Var verkligen galet länge sen jag var på ett gym och jag måste säga att jag har nog saknat det lite. Att riktigt få köra slut på all energi. Förhoppningsvis kommer jag kunna sova gott efter den här dagen.

#bestofnouw #nouwinfluencer #travel

Gillar

Kommentarer

Yasmine
Yasmine,
Vad roligt med Köpenhamn! 😃 Jag hade ingen motivation att träna igår, men tanken är att träna imorgon igen 😃 Kram yasmissy.blogg.se
amandassofi
amandassofi,
Hoppas träningen idag gått bra!nouw.com/amandassofi
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
vad duktig du är och vad skönt att allt gick bra 😍nouw.com/emelieanderssoon
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229