Veckans lista

VECKANS FEELING Bra, bäst, bra! Hela veckan har jag ju varit i Malta och jag har haft de så bra. Hittade rutiner på slutet och kunde känna att jag började falla in i en vardagslunk. Vilket jag verkligen uppskattat.

VECKANS BÄSTA Malta, say no more.

VECKANS SÄMSTA All skräpmat jag ätit. Känns i kroppen att jag ätit på tok för lite grönt. Blir ändring på det direkt jag landat hemma.

VECKANS TRÄNING Yoga.

VECKANS GODASTE Spagetthi Carbonaran jag åt till lunch i fredag. Så god. Kan dock inte låta bli att tänka på en Cesarsallad som jag åt i Prag för över 2 år sen, hur sjukt... Men har aldrig hittat något som varit så gott som den. Kanske måste åka tillbaka till Tjeckien för att käka en god sallad?

VECKANS FUNDERING Hur snabbt man vänjer sig med värmen. När temperaturen sjukligt ner mot +17/18 på kvällarna har jag kommit på mig själv med att tycka att de är lite kyligt. Det är ju sommar.

VECKANS LÄNGTAN Jesper!! Min häst Bajen!! För övrigt sitter jag just nu på Arlanda och käkar frukost, bara ett flyg kvar tills jag är hemma i Norrland.

VECKANS JOBB Inte mycket, svarat på mail och haft något enstaka samarbete på Instagram tillsammans med EF. Skolan kanske räknas in här också va...?

VECKANS HAVE DONE Solat, badat, ätit glass och bara varit.

VECKANS NEDRÄKNING Tills jag får krama om hösten. Om han inte kommer när jag ropar på han så kan de hända att jag blir lite ledsen. Har ju saknat han så mycket, trots att jag vet att han är i trygga händer när jag är bortrest, så hoppas man ju att han saknar mig också hehe.

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilken underbar vecka 😊 och klart att han saknar dig ❤️nouw.com/emelieanderssoon
amandassofi
amandassofi,
tinafalkestad
tinafalkestad,
Låter som en fantastisk vecka! Blir en hel del skräpmat när man är borta sådär,men då brukar man bli duktigare när man kommer hem sen <3 Härligt med yoga! Klart han har saknat dig, så härligt att få träffa hästen igen <3nouw.com/tinafalkestad
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229