Veckans Lista

VECKANS MÅENDE
Bra! Lite lätt stressad har jag varit, över att få med mig allt till resan och komma iväg i tid. Ska ärligt säga att jag varit lite ledsen också. De har känts jobbigt att åka iväg och vara ifrån Jesper så länge. Även Bajen.

VECKANS JOBB
Har spenderat en kväll på macken, var ett långt pass i grund o botten. Men blir som ännu länge när de blir mörkt redan vid middagstid. Fått lite ordning på kommande samarbeten, svarat på mail (känns som de varit mer en vanligt) och bara försökt få allt som rör bloggen under kontroll. Skulle säga att jag delvis lyckats, men hade hoppats på att få tid att skriva typ de här inlägget under gårdagen eller fredan.

VECKANS BÄSTA
Att jag och Jesper hunnit spendera tid med varandra varje dag, förutom då jag jobbade kväll och åkte innan han kom hem.

VECKANS HADE VELAT
Att jag hade haft lite mer tid. Kunnat packa i lugn och ro. Jag brukar verkligen försöka att svara på era kommentarer och även kika in på era bloggar. Men den här veckan har jag verkligen inte hunnit och då är de inte mer med de. Gissar att de närmsta veckorna inte blir nå mycket bättre när de gäller att svara på kommentarer, men jag läser allt och blir så glad.

VECKANS GODASTE
Blev bjuden på middag igår i Sollentuna, när jag ändå skulle sova där. Det var helt klart veckans godaste, fråga mig inte riktigt vad det var. Men kokt potatis och något kött i en god sås. Såå gott.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Mysigt att du och Jesper kunnat haft så mycket tid tillsammans, det uppskattar man enormt! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Verkligen, kram❤nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229