Varför EF Språkresor

I samarbete med EF Språkresor

Innan jag bestämde mig för att resa med EF så letade jag runt i timmar efter något bra företag att åka med. För helt ärligt. Hur mycket läskigare hade det inte varit att åka helt själv. Nu finns det ändå ett slags nätverk runt mig när jag far. Vilket känns väldigt skönt att veta. Från början var jag faktiskt mer inne på att åka på en Volontärresa. Typ till ett barnhem eller skola. Helst till Tanzania eller Kenya. Men tillslut blev det ändå en språkresa. Varför? Varför just med EF?

Största anledningen till att det blev just en språkresa var för att jag vill förbättra mina engelskakunskaper. Dom är verkligen inget att skryta över i dagsläget. Tar mig absolut fram, men mitt ordförråd är väldigt begränsat och mina uttal på ord är långt ifrån det jag vill. Jag har alltid haft svårt för att lära mig språk. Har behövt plugga som en tok utan att egentligen få något att fastna. Just därför kändes en språkresa som ett bra val. Jag får upptäcka ett nytt land och samtidigt lägga fokus på att bli bättre på ett språk.

Det finns flera olika företag som anordnar språkresor. För mig var det dock inte speciellt svårt att bestämma vilket jag skulle resa med. Dels har min kompis Petra rest med EF förra året. Hon satt faktiskt bredvid när jag bokade min resa, kändes tryggt av någon anledning hehe. Sen har jag bara hört bra om EF. Företaget har funnit sen 1965, har kontor över hela värden och över 52000 anställda om man räknar ihop alla kontinenter. Så varför väljer jag att resa med EF? Dom har fått mig att känna mig välkommen och trygg. Det är så viktigt för mig. Ska bli så roligt att få komma iväg.

Är du nyfiken på att veta mer EF´s Språkresor? Här kan du beställa hem en gratis broschyr.

Gillar

Kommentarer

Netti Starby
Netti Starby,
Så himla bra tips! <3 Kramisstarbys.se
amandassofi
amandassofi,
Ida
Ida,
Superbra tips och såå himla roligt med språkresa!! Jag hade veeerkligen behövt förbättra min engelska, sjukt hur mycket man tappar när man tagit studenten och inte pluggat på länge haha! :'Didanilssonphoto.se
amandassofi
amandassofi,
Men precis haha... du får boka dig en resa, kram!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229