Våga drömma stort

Min Pinterest är fylld med inredning, outfits, citat och matbilder. En del citat läser jag om och om igen, för dom ger mig något. En tankeställare, en knuff i rätt riktning eller så blir jag bara lite gladare av dom. Jag älskar det här citat. Det får mig att fundera. Vars jag är på väg? Var vill jag komma med det jag gör? Framförallt, är jag på rätt spår för att nå målet? Eller är jag ute på fel stig, behöver vända om och välja en annan väg?

Det här är lite läskigt att dela med mig av tycker jag. Men samtidigt vet jag att det är de här jag vill. Provar jag inte kommer jag nog alltid ångra det. Att jag inte trodde på mig själv och inte ens försökte. Men har jag försökt. Då har jag iallafall provat. Fram till jul har jag bestämt mig för att bara jobba halvtid på macken och jobba halvtid med bloggen, sociala medier, skriva på min bok. Det är sånt som tar mig närmare där jag vill vara imorgon.

När jag ifrågasätter mig själv undrar jag om jag inte satsar för stort. Borde göra något annat. Men jag vill inte det. Jag måste prova det här och se om det kan funka. Att skriva om sånt jag tycker känns viktigt, få vara kreativ och dela med mig av min vardag. Det är ju de jag tycker är roligt just nu.

När jag vaknar och vet att nu har jag avsatt tid hela förmiddagen för att jobba med bloggen, då studsar jag upp ur sängen. Slår på kaffet, gör mig frukost, öppnar datorn och går igenom mailen. Planerar blogginlägg, svara på mail och bygger nya kontakter. Lägger ner tid på att få samarbeten som jag kan vara stolt över, som jag kan stå bakom. Som jag hoppas att ni uppskattar.

Drömmer jag för stort? Behöver jag komma ner på marken lite? Men det är väl inte så man kommer nån vart?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
Inga drömmar är någonsin för stora<3
nouw.com/johnssons
amandassofi
amandassofi,
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229