Vad pluggar jag?

I samarbete med EF Språkresor

Vad pluggar du? Det är den fråga som jag fått absolut mest senaste tiden, och när jag tänker efter har jag nog inte riktigt skrivit specifikt om det. Hög tid att göra de med andra ord. Jag är ju just nu på Malta tillsammans med EF Språkresor i två veckor. EF står för Education First och finns över hela världen. EF ger dig möjlighet att plugga utomlands, antingen ett helt nytt språk eller ett språk du vill lära dig mer av.

Jag är här och läser engelska. Just engelska var ett självklart val för mig, då det är de språk som jag vill bli bättre på och framförallt känna mig mer säker i. Jag vill liksom bara kunna prata på. Innan jag bestämde mig för att åka var jag lite orolig att jag skulle ha för dålig engelska. Men så här. Alla är här för att lära, du får göra ett test så du hamnar i rätt klass (level) och det är inget att oroa sig för. Kommer gå hur bra som helst. Man kommer snabbt in i de, då engelska är det språk som används dygnet runt. Jag delar rum med en tjej från Japan och det enda språk vi kan kommunicera på är engelska.

Att de blev just Malta var inte lika självklart. Jag har fått bra hjälp av EF kontoret i Sverige och tillslut kommit fram till min destination. Jag är inte speciellt mycket för storstäder, så redan där gick många alternativ bort. Så som t.ex. London. Min tanke var ändå att åka till England. Men det som gjorde att jag tillslut valde Malta var vädret. Då jag visste att det var ungefär de här veckorna jag skulle åka kändes inte ett regningt England så lockande. Ett soligt och varmt Malta lätt betydligt roligare.

#bestofnouw #nouwinfluencer #travel

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Åh så himla roligt asså!! Måste också veeerkligen plugga min engelska asså seriöst haha 😊 Tappat den så mycket sen gymnasiet också haha!! Så himla härliga bilder, roligt att följa dig i Malta 😃idanilssonphoto.se
amandassofi
amandassofi,
Så kul att du tycker om att följa mig här i Malta, Kram!❤❤nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229