Godmorgon hörrni! Jag kom hem igår till middagen, som jag saknat Jesper. Borta bra men hemma bäst. Idag ska jag äntligen få åka ut till stallet och gosa in mig i Bajens päls. Vill bara kasta i mig frukosten och åka på en gång. Men nu på förmiddan ska jag kanske åka ut till en kompis, om hon behöver backup. En stor dag för henne som jag kommer berätta mer om framöver. Jag är så där barnsligt stolt över henne hehe! Men nu till en fråga som dykt upp de senaste dagarna. Vilket hotell bor du på? Jag har bott på ett litet och mysigt ställe som heter Kalk Hotell i Visby.

Om jag är nöjd med min vistelse? Det är jag verkligen och nästa gång jag besöker Visby kommer jag utan tvekan vilja bo på det här hotellet igen. Kalk hotell hittar ni på Strandgatan 13, precis innanför murarna vid Almedalen. Härifrån har du allt du kan tänka dig inom gångavstånd. Hit skulle jag vilja ta med Jesper på semester några dagar. Tänk då att hyra en cykel och upptäcka lite mer av Gotland. Det vore verkligen något.

Frukosten serveras nere på bottenplan, eller rättare sagt, nere i källaren. Frukostbuffén får utan tvekan godkänt. Så mysigt inrett, inte bara där utan hela hotellet. Hela källaren är målad i någon fin trevligt vitt nyans och inrett med små detaljer i form av gröna växter. Vilket jag tycker är så snyggt. För er som undrar hur det går med min elefantöra här hemma, så måste jag säga att den ser ut att klara sig bra.

Tack Kalk Hotell för ett grymt ställe!

Gillar

Kommentarer

Melinayeseniagotland
,
Det är verkligen ett mysigt hotell 😁😊❤️nouw.com/melinayeseniagotland
amandassofi
,
sandrakannasto
,
wow så fint och mysigt det ser ut😍❤️nouw.com/sandrakannasto
amandassofi
,
De var de verkligen!nouw.com/amandassofi
IP: 82.99.3.229