Update om vardagen på Malta

Nu tänkte jag verkligen ta mig tid för bloggen. Sitta ner, skriva, svara på era kommentarer och öppna kalendern för första gången som jag kom till Malta. Jag har ju saknat de, och helt ärligt behöver jag få sitta ner en stund varje dag o bara skriva för att få ordning på allt som snurrar i mitt huvud. Nu, äntligen, har jag en lucka och även ork för att skriva. Jag börjar nu vara inne på mina sista dagar här på Malta. Jag påbörjar resan hem under lördagsmorgonen. Idag har jag skrivit mitt slutprov under förmiddagen och har lektioner på eftermiddan. Imorgon har jag skola hela dagen. Läs, typ 8.45-17.20, då det är en föreläsning som jag vill gå på under eftermiddagen.

Angående allt så lyckas jag inte riktigt hitta ro att skriva här nere, jag har tusen saker att berätta och massor med bilder att vissa. Men jag har bestämt för mig att ta tag i det när jag kommer hem. Mitt huvudfokus, förutom skolan och ha lite semester, är boken. Att läsa igenom allt en sista gång för att se så allt känns bra. Jag har bestämt mig för att köra på egenutgivning och har lite sakta börjat gå in i processen. Då mina kunskaper inom tryckeri och allt som röra detta är extremt begränsade så tar jag varje tillfälle att prata med människor som har mer kunskap. Då lär jag mig mycket och får även möjlighet att fråga allt jag undrar över.

Det är väldigt roligt, men tar mycket tid. Som jag mer än gärna lägger på det, jag vill verkligen att det här ska bli bra. Ser så mycket framemot att hålla i min egenskriva bok, gissar att det är något speciellt.

Men tillbaka till de kommande dagarna. Jag åker från Malta på lördag morgon, men kommer inte vara hemma i Skellefteå förrän mitt på dagen under söndagen. Tre flyg och en övernattning. Så jag skulle nog gissa på att uppdateringen här fortsätter vara rätt begränsad tills jag är tillbaka i någon slags vardag på måndag.

Hoppas ni har en fin dag och att vädret i Svergie är fint. Jag njuter av solen och värmen, men ser samtidigt framemot att få komma hem till ett snöigt Norrland.

#bestofnouw #nouwinfluencer #travel

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh ta vara på de sista dagarna nu!nouw.com/celinelundqvists
amandassofi
amandassofi,
De har jag verkligen gjort!nouw.com/amandassofi
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Njut av sista dagarna!! Förstår att du samtidigt ser fram emot att komma hem till ett snöigt Norrland, måste vara så fint ☃️❄️✨ i söder är det regn, grått & kallt 😣nouw.com/emmaakarlegrund
amandassofi
amandassofi,
Sitter på Arlanda just nu, utanför regnar det, så längtar verkligen hem nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229