Unpopular opinions pt.2

Har inget emot att spendera en fredagkväll i soffan. Hur skönt är det inte? Att inte behöva fixa sig, gå ut i kylan, vara trevlig med människor och må sisådär dagen efter. Bästa är ju att kunna vakna tidigt, äta en stor frukost länge och sen dra iväg till stallet.
Personer som lägger upp på sociala medier hur mycket dom älskar sin partner, varje dag. Räcker det inte med att ni säger de till varandra? Fint och roligt nån gång, men inte flera gånger varje vecka. Jag förstår att ni tycker om varandra, okej? Nöjd?
Har alltid banan i tacos. Hur kan folk äta tacos utan banan?
Jag tycker inte om mobilskall. Det här kommer jag behöva förklara. Men jag tycker inte om mobilskall med tryck, alltså mönster eller någon bild. Det gör inte din mobil snyggare utan den kommer nog alltid vara snyggast utan.
Staycation är bara onödigt. Haha, någon som håller med? Men varför slösa pengar på att bo på hotell i sin egen stad? Fattar inte grejen med det. Bättre att dra iväg till något nytt ställe och upptäcka en ny plats.
Dippar pommes i mjukglass. Godaste dippen jag kan komma på, saknar tiden då jag jobbade på snabbmatsställe och kunde dippa pommes i mjukglass utan att någon ifrågasatte det.
Jag väljer att dra ner på min köttkonsumtion för miljön. Tycker om djur, men den stora anledningen till att jag dragit ner på köttkonsumtionen är med tanke på miljön. Det motiverar mig mer.

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Nu blev jag inspirerad att upptäcka nya smaker. Vare sig provat pommes+mjukglass eller banan i tacos. Men varför inte, kan man ha banan på pizza så varför inte i tacos?nouw.com/jossustravelpics
amandassofi
amandassofi,
Banan på pizza tycker jag dock inte alls om hehe... fattar inte grejen med de.nouw.com/amandassofi
Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
Wow vad lika vi tänker här! Doppa pommes i mjukglass är det godaste som finns! Banan i tacos är lit! Och soffan en fredag kväll är det bästa som finns! nouw.com/melinabjorkmangot
amandassofi
amandassofi,
Men oj, vi skulle funka bra ihop haha!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229