Unpopular opinions

Tycker inte om kebab. Fattar inte grejen med kebab. Skulle aldrig kunna tänka mig beställa något med kebab eller äta en middag med det. Kanske behöver gå på kebabskola hos Jonas Ahlborg? Ska skicka ett dm till han och fråga. Men tror inte det skulle hjälpa, är nog ett omöjligt kebabfall.

Dagens musik är inte speciellt bra. Har en lista på Spotify som jag alltid spelar när jag åker bil, "Gamla favoriter" har den fått heta. Helt ärligt. Tom Petty Free Fallin, Marc Cohn Walking in Memphis, Bryan Adams Summer Of´69 och Cher If I Could Turn Back Time. Slå det, så kanske jag är intresserad av att höra.

Jag färgmatchar inte min hästs utrustning. Hur mycket pengar tror ni inte jag sparar på att köpa alla hästsaker som går begagnat? Det ända jag köper nytt är sånt som har med säkerhet att göra, typ hjälm. Men träns, täcken, grimma, tyglar m.m. Köper jag begagnat, och nej. Då blir färgmatchningen inte alltid den bästa. Kunde inte bry mig mindre. Är ju viktigast att hästen mår bra och sakerna funkar.

Märkeskläder är överskattat. Varför lägga ner massor med pengar på en skjorta bara för att den är från ett visst märke? När man liksom kan köpa från typ HM eller Gina och spara hundralappar. Mycket mer värt.

Har inget emot folk som inte svarar på sms direkt. Heja er säger jag bara. Varför alltid ha mobilen i högsta hugg? Jag kan lätt strunta i att svara på ett sms och komma på det typ dagen efter eller två dygn efter i värsta fall. Vet ni, det har hittills inte varit något problem. Är det något du behöver svar på typ nu, ja men ring då. Så svarar jag om jag ser det och har tid.

Böcker i papper är bäst. Alltså en helt vanligt bok. Kan inte läsa på telefon eller lyssna på ljudböcker. Vill ha en bok att hålla i handen, som jag kan bläddra i och bara försvinna in i en stund. Har försökt lära mig att använda typ Nexstory, inte för mig. Tyvärr. Vore ju praktiskt och dessutom bättre för miljön.

Vi har varsin bil. Skulle inte få vardagen att gå ihop om vi inte hade två bilar. Våran tankräkning är betydligt dyrare en maträkningen. För er som bor i en storstad med bra kollektivtrafik, ja men roligt för er! För mig skulle inte det funka och jag skulle känna mig fast här hemma. Behöver min bil.

  • Listor

Gillar

Kommentarer

thegoldendog
thegoldendog,
Jag har aldrig heller tyckt om kebab och alltid tyckt det sett äckligt ut på pzzerior när dom skär av köttet av den där stor köttklumpen, alltid känt det varit så "ohygieniskt".
BRA du köper begagnat till häst o dig. Tycker också det är viktigt med säkerhetssaker är nya o sen kan jag köpa ett par ridbyxor om jag liksom spanat in JUST det paret läääänge och inte kunnat släppa. Annars så brukar jag typ ta som tröjor o sånt sådant som jag haft som "vanliga" kläder men tröttnat på till stallet eller hitta begagnat.
tycker det är SÅÅ viktigt att vi inom hästsporten börjar fundera på HUR MYCKET VI KONSUMERAR och hur mycket miljön sliter på det.
Man måste liksom inte ha det allra senaste jämt o ja jag blir helt galen på denna värld ibland.
Vilken hets det är i den världen av att man ska ha de "rätta" sakerna annars är man ju ingen " riktigt" ryttare...
Så HELT RÄTT! KÖR PÅ =) KRAM <3
nouw.com/thegoldendog
amandassofi
amandassofi,
Klokt skrivet, vi måste ju tänka på hur våran konsumtion påverkar miljön. Viktigt.nouw.com/amandassofi
Yasmine
Yasmine,
Så kul att läsa dessa inlägg 😃 Kram yasmissy.blogg.se
amandassofi
amandassofi,
De tycker jag också, kram!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229