Två dåliga dagar

Igår var en dag med väldigt många dåliga beslut, eller egentligen kanske det inte var så dåliga beslut. Men det blev inte bra. Lördag och söndag kändes ju som att nu är jag påväg framåt. Igår var de bara bakslag efter bakslag. På kvällen tappade jag de helt. Är helt slut, blir ledsen och tillslut arg. Arg på dom som är runt om mig, dom som jag älskar och har närmast hjärtat. Jätte jobbigt ju. De sista jag vill är ju att göra dom ledsna eller arga.

Men tillbaka till igår. Jobbade några timmar, vilket gick bra. Träffade sen upp min lillasyster för att ta några fler hål i öronen. För mig blev de två hål till. Sen tänkte vi ge oss ut på en springtur. Så klart förstod jag att jag inte skulle orka mycket. Kanske att de skulle vara ett dåligt beslut. Men jag ville så gärna få känna att jag fortfarande kan springa. Vilket jag kunde. De gick inte fort, vart inte långt. Men jag sprang.

Igår kväll åkte jag sen till hästen för att rida. Så glad att jag fått in hästen i mitt liv. Den ger mig så mycket.

Sen på kvällen tappade jag de. Säkert en kombination av för lite mat och för mycket som händer hela tiden. Den här dagen har gått sisådär. Men nu. Nu är de dags att ta nya tag. Fixa de här. För så här ska de inte vara. De känns omöjligt. Men de runt om mig säger att de här ska bli bra, att vi ska klara de här tillsammans. Så jag får försöka lita på de.

Gillar

Kommentarer

filippawinther
filippawinther,
Du är STARK tjejen!!⭐️💝
nouw.com/filippawinther