Två dagar till jul & en sista bild från min favo Cheva

Hej på er, och hoppas ni har de bra trots att en speciell jul väntar för de allra flesta av oss. Vi har det bra, Jesper är hemma och julledig och jag går imorgon in i något som känns som ett lång jobb-Marathon. Vilket är rätt självvalt då jag snällt räckte upp handen på jobbet och sa att jag kunde ställa upp. Känns helt rätt, är ju min första jul på den här stationen och dessutom är jag inte den som längtar ihjäl mig efter julen. De har börjat kännas okej med åren, men det är inte så att jag längtar ut över mig. Verkligen inte, har mer lärt mig att tycka att de känns okej. Hur som, går jag imorgon in i något som känns som ett ända långt jobbpass på flera dagar. Däremot, en ledig uppesittarkväll. Just den kvällen, uppesittarkvällen den 23:e har jag verkligen gjort till min. De känns bra. Tidigare år har vi bjudit över egentligen alla som velat komma, vänner i massor som inte haft andra planer, för att spela bingo, fika och bara ha det bra. I år däremot blir de verkligen annars, vi har valt att inte bjuda över någon alls och kommer att ha en mysig lugn uppesittarkväll bara jag och Jesper. Troligtvis i mjukiskläder och håret i en tofs. De blir bra de med! Fika kommer de då att finnas gott om, de har jag sätt till.

Idag när jag hade gjort klart dagens alla måsten så åkte jag förbi Krysset på vägen hem för att köpa med burgare till lunch, och då tittade solen fram. Soluppgång och solnedgång på samma gång, och jag kan inte ens minas senast solen ens orkade sig upp?? Galet. Blev hur som väldigt glad och knäppte några selfies medans jag väntade på maten och då kom jag ihåg att de här är nog de absolut sista bilderna från min fina Cheva. För om allt går som planerat så får den en ny ägare imorgon, spännande. Min favorit Cheva.

Ta hand om varandra, kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon älskade du! Tänkte bara kika in såhär på julaftonmorgonen och önska dig en riktigt god jul! Hoppas du får en fin dag! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,

Hoppas du hade en mysig julafton fina du <3 kram!

nouw.com/hilma
Enna,

Hoppas du haft en mysig jul och hoppas du får ett gott nytt år!

sayyeastofashion.blogg.se