Titeln på min kommande bok

Godmorgon så här mitt på dagen! Jag har sovit skit inatt, men ska snart ge mig iväg till macken för ett kvällspass där. Hinkar kaffe, like always. Jag och killen på bilden ovan var ute på en tvåtimmars tur nu på förmiddagen med några stallkompisar. Vart en fin tur, där Bajen fick träna på att ta det lugnt och vänta in de med kortare steg... han var duktig.

Jag vaknade inatt och hade en ångestnivå som inte var rolig... gick över till en panikattack och efter det lyckades jag somna. Jesper strök på min hand tills jag somnade, de brukar hjälpa och funkade även inatt. Älskar att jag har hitta sätt som gör en panikångestattack lite kortare och mindre jobbig. Bästa!

Jag känner mig sjukt bra trots en panikattack inatt, för det var länge sen sist. Det är inte alls ofta, utan blir mer och mer sällan för varje dag som går. Hur bra är inte de? Kanske är det nu en bra tajming att berätta titeln på min nya bok som snart kommer ut... Ångestladdad. Kollar posten varje dag och hoppas på att provexet ska ha kommit, trots att jag vet att de nog är 2 veckor bort. Vad tycker ni om titeln?

Ha en bra onsdag!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Fina, fina du! Hoppas verkligen att du kommer få en mycket bättre natt inatt utan att bli störd av den J*kla ångesten! STOR kram och ta hand om dig <3nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Tack snälla, kram!!nouw.com/amandassofi
my
my,
Vad skönt att du hittat ett sätt som gör att panikångestattackerna varar kortare <3mynordqvist.se
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229