Ta detta på allvar, okej?

Igår fick jag ett sms från våran stationschef på macken som undrade om jag kunde jobba kvällen, då mina planer var rätt noll så tackade jag ja. Jag vet inte om ni vet de, men tror jag nämnt de... jag är mitt inne i en byta jobbperiod, vilket är lite halvrörigt och inkomsten är rätt ostabil. Hur som, blev det en fin kväll på macken mellan 16-24. Helt knäckt idag haha...

Jag måste få klaga lite, alla som passerat +70 och är ute bland folk ändå... står nära varandra i kön, kramar om bekanta som de träffar vid tidningshyllan. Här i Skellefteå är Corona-läget rätt under kontroll och jag tror nog inte att vi fått den riktiga smällen än. Mycket rullar på precis som vanligt, men självklart med anpassning efter de rådande rekommendationerna. Min poäng... ni som kan, stanna inne. Ni som måste till affären eller macken, följ avståndsmarkeringarna i kön. Väldigt tydligt och väldigt enkelt. Ta detta på allvar.

Idag tar jag dagen som den kommer, men en sak som är säker är att jag ska ut med hästen. Om det blir ett riktigt travpass i vagn, en galopp tur i sadeln eller en lugn barbackatur har jag faktiskt inte bestämt än. Det blir de som känns bäst, solen tittar fram mellan molnen, men det ser ut att blåsa rätt bra. Förutom det blir de garanterat att titta till dessa små lammungar som kom för ganska precis en vecka sen. Man hade nästan glömt hur små de faktiskt är när de föds.

Ha en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Caroline
Caroline,
håller med, förstår inte vad alla ska ut och ränna för...
carro93.se
Anita
Anita,
Har också reagerat på att äldre är ute mycket.... Hm..
siliiins.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229