Stugkväll

Hej på er! Jag hoppas ni haft en fin kväll. När jag gick av mitt pass på jobbet vid 15-tiden cyklade jag direkt hem för att göra i ordning inför våran renovering som vi nu påbörjat. Först, alltså ni som hänger med och läste att min cykel hade punktering tidigare i veckan. Jesper var ju inte bara nog snäll att hämta mig den kvällen utan dagen efter lagade han även cykeln. Så jag behövde bara ta bilen till jobbet en dag, hur skönt? Jag cyklar ju gärna för då hinner jag lämna jobbet på jobbet, men även ladda upp inför ett pass. Hur som, så kommer denna helg bestå av typ 95% bygga vägg, kanske börja tapetsera, men iallafall spackla. Här kommer jag försöka hinna uppdatera om det, men annars så kommer de eka rätt tomt. Därför tittar vi tillbaka på förra helgen först.

Då var vi ute i stugan en kväll, vilket var precis det jag behövde. Älskar att vara där, så lugnt, inga tider att passa och inga måsten. Även rätt segt internet. Det är något med det. Dessutom har vi hittills i sommar varit där rätt lite, jämfört med vad vi brukar. Hoppas det blir ändring på det under Augusti. Jag behöver stugtid i mitt liv.

På väg mot staan igen körde vi småvägar och var borta flera timmar. Men det är ju också då man får chans att se så här fina platser som ovan, som man aldrig annars skulle veta att man missat. Det som är, iallafall för mig, är att efter alla dessa småvägar är de ofta galet mycket älg. Vilket de såklart var även den här kvällen och då blir jag alltid lite påmind om älgkrocken i höstas. Usch, tur de gick bra. Men trots det är de såå värt det att ta de norrländska grusade inlandsvägarna ibland. Finfin kväll.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

My,
Så härligt 😃
mynordqvist.se
amandassofi
amandassofi,