Sommarn är inte över

Jag ramlade igår över en mapp med dessa bilder, som jag faktiskt bara visat er några enstaka av. Några få av alla de som blev knäppta när jag dansade runt på en sommaräng en ljus sommarnatt för någon vecka sen. Igår var första kvällen på evigheter som jag tänkte att oj, nu har det börjat bli lite mörkt på kvällarna även här i norr. Älskar de Norrländska sommarnätterna till tusen.

Tänker några varv och inser att sommaren inte är slut än. Vi har ju hela Augusti kvar innan det kan börja räknas som höst. Sommaren är inte över, sommaren är här och nu. Jag ska hinna dansa på flera sommarängar och jag ska hinna galoppera över lägdor tills jag tappar räkningen på hur många jag passerat. Jag ska rida långa uteritter och glömma tid och rum. Fota i solnedgången, fota hästarna på sommarbete och börja förberedda för hösten.

Nu ska jag vara väldigt ärlig med er. Hösten är väldigt osäker. Jag hade ett möte innan helgen, men det gick så dåligt det kan gå. Företaget i fråga ska börja varsla och därför finns det (som ni förstår) inget utrymme att anställa mig över huvud taget. Kanske bestämmer jag mig för att stanna kvar på lassa i bemanningen och tar på mig pass här och där. Jag har flera föreläsningar inbokat men mycket känns väldigt osäkert pga Corona situationen. Försöker att inte stressa upp mig, andas och tänker att det ordnar sig alltid.

Trots att det snart är höst och att jag snart dansar runt mer planlöst än nu, så försöker jag att inte stressa i onödan. Än så länge finns det ingen anledning att stressa. Jag har haft turen att det alltid har löst sig med jobb, det har alltid gott bra och jag har alltid än så länge haft ett jobb att luta mig mot. Haft en inkomst varje månad sen jag var 15år(!!!) vilket egentligen är helt galet. Det löser sig, det gör det alltid. Nu är det ju en hel månad kvar, som jag kan dansa runt på, som jag kan galoppera över lägdor utan att oroa mig det minsta. En hel månad. Sommar är inte över.

Gillar

Kommentarer

tildakarlsson
tildakarlsson,
SÅ sant, vi har SÅ mycket kvar av sommaren att hinna göra & njuta av!! <3
nouw.com/tildakarlsson
amandassofi
amandassofi,
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vad peppad jag blev av detta inlägget, sommaren är precis som du säger inte över än och jag är duktig på att tänka att den är det pga dåligt väder och att kvällarna börjar bli mörkare! tack för ett peppande och positivt inlägg! Så fina bilder 😍
nouw.com/emelieanderssoon
amandassofi
amandassofi,
Men tack för din fina fina kommentar!!
nouw.com/amandassofi
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Att stressa är verkligen onödigt, det är bättre att ta dagarna som de kommer oh njuta av det vi har! Så vackra bilder vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
hilmak
hilmak,
Härligt att vi har en hel månad kvar!❤️ Jag tror du gör helt rätt i att inte stressa, allt löser sig! 😘 Lycka till finis, kram!
nouw.com/hilmak
amandassofi
amandassofi,
fridachristinas
fridachristinas,
Först, vilka magiska bilder! Vad härligt att du känner dig lugn, tror att du gör helt rätt i att inte stressa upp sig. Det kommer att lösa sig ska du se <3 KRAM
nouw.com/fridachristinas
amandassofi
amandassofi,