Snöbollskrig

Jag själv tycker om att läsa såna här inlägg. Så varför inte publicera ett eget så här på tisdag förmiddan? Vi kör!

14.44 Hade gjort ett gäng med ärende på stan. Hämtat upp saker jag köpt på köp o sälj, köpt reseadapter och varit förbi apoteket. Drog till Bajen för att titta till han. Blev inte mer än en morot och gos i hagen. Rullade sen hemåt för att vara med Jesper som var ledig och hemma från sin resa hela gårdagen.

17.35 Satte vi oss i Chevan för att åka till farmor och dricka kaffe. Där hade snön hunnit komma och lagt sig som ett täcke överallt. Såklart kunde jag inte låta bli att fixa ihop en snöboll och kasta mot Jesper, som dock tog i bilen istället... men där var det igång, säsongen första snöbollskrig.

19.35 Väl hemma igen tände jag ljus och plockade fram godis för att sätta mig och skriva på boken. Provade Marabous nya med pepparkaka, så god, smakar verkligen jul. Behöver liksom komma in i rätt mood när jag ska skriva, annars blir det inte bra. Kolla in mina nya ljuslyktor som jag fyndade på köp o sälj. Tycker de var så snygga, roligt med något annat en de vita jag haft där jämnt.

21.56 När jag och Lella käkade frukost för nån dag sen bjöd hon på Soygurt från Planti och jag blev helt såld. Så det har fått flytta in i min kyl med. Älskar när man enkelt kan byta ut någon produkt i kylen mot, som de här, ett växtbaserat alternativ. När jag läst på lite så har jag lärt mig att Planti har sin fabrik i vårat grannland Finland.

9.28 och nu är vi här. Klunkat i mig dagens första kopp kaffe. Ska käka något enkelt mellis innan jag drar iväg till stallet för att rida och gosa med Bajen. Sen har jag ett möte i eftermiddag, så innan dess behöver jag ta en dusch och få i mig något matigt. Annars kommer jag inte orka tänka eller vara trevlig haha... Sen efter det blir det middag med Jesper och förhoppningsvis en lugn kväll. Funderar på att ta fram resväskan och börja packa lite smått, slippa paniken på fredag kväll.

#bestofnouw #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Åh vilket roligt inlägg, älskar att få följa med personers dag hihi❤️ Men så mysigt med snö ändå, fast lite väl tidigt ännu kanske haha😃❤️nouw.com/sandrakannasto
amandassofi
amandassofi,
Vad roligt att du gillar såna här inlägg, de gör jag med, kram!nouw.com/amandassofi
Johannna
Johannna,
Men Åh, älskar denna typen av inlägg 💜nouw.com/johannna
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229