Sista dagen på Malta

Gokväll! Visst är de så man säger på kvällen istället för godmorgon...? Spela roll, hej! Jag har precis bäddat ner mig i sängen efter en helt perfekt sista dag här på Malta. Vädret idag var lite svalare en hur de varit, men klagar ju inte på +22 direkt. Jag tog lite mer sovmorgon imorse en vad jag tänkt. Extra tacksam för att de finns frukost i cafeterian och att skolan bara är en 2 minuters promenad bort. Så jajemen, jag var där i tid. Lektioner konstant fram till 13-tiden, då vi drog ner mot stranden för lunch. Carbonara för mig.

Nu ska ni få höra och se något, kanske inte jätte spännande. Men lite. Det här är utsikten från vårat klassrum som är i skolans huvudbyggnad. Glassväggar i hela rummet, en liten terrass utanför och så en gata med palmer. Inte helt fel. Skolan består av tre olika byggnader och en av dom hittar ni dessutom på stranden.

Kolla bara!! Min sista lektion spenderade jag här. Hur fint?! Efteråt promenerade jag hem och sen dess har jag packat ihop mina grejer och käkat middag med de människor jag lärt känna här. En fin sista dag, imorgon drar jag hemåt.

#bestofnouw #nouwinfluencer #travel

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
amandassofi
amandassofi,
evelinarou
evelinarou,
Ser underbart ut 😃✨nouw.com/evelinarou
amandassofi
amandassofi,
Det var de hehe!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229