Senaste från kamerarullen

Innehåller affiliate-länkar

En uteritt som var riktigt mysig för ett tag sen.

Är en flitig beställare på Matsmart, hittade en kartong med de här sist. Jag tycker inte om lakrits, men hos Jesper går dessa hem. Betalde dessutom bara några kronor styck och dessutom är det här sånt som annars skulle ha slängt. Bra för miljön, bra för börsen! Vinn, vinn.

Ni hittar muggarna HÄR, just nu på 25%

Hittade de här muggarna från Rörstrand på Cervera. Kostar just nu 119kr istället för 159kr. Dom är perfekta att dricka kaffe ur. Lagom stora, väger ingenting och har en ganska tunnkant. De gillar jag. Funderar typ på att redan nu köpa på mig några fler? Dom finns i en sjukt snygg rosa färg också hehe... Kanske är en bra julklapp?

Gjorde en galet god vegopizza igår. Provade pizza botten från Santa Maria, som jag fyndat på Matsmart, och det får högsta betyg. Jag hade ketchup på botten, majs, sojabönor, ägg (Visst räknas de till vego eller har jag fel?), tacochips och ost.

Var förbi våran krockade bil och rutan såg typ värre ut en vad jag minns. sån tur att det gick bra. Här hittar ni ett inlägg om olyckan.

Har tagit hand om Bajen idag. Gosat, ätit morötter och låtit han stå inne tills han var torr. Satt på ett annat täcke och släppt ut han i hagen igen. Mysigt.

#bestofnouw #nouwinfluencer

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

my
my,
Sjuukt med bilen alltså, galet att det gick så bra som det gick!! mynordqvist.se
amandassofi
amandassofi,
Pauline
Pauline,
ursh vad obehagligt med rutanlillafrokenhurtig.blogg.se
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229