Plus & minus just nu

+ Det är fredag imorgon när jag vaknar, och om jag får gissa så är det redan fredag nu när ni läser det här. Hur härligt med fredag? Jag ser framemot en rätt så oplanerad helg. Inga tider att passa, det gillar vi här hemma.
- Hade inget internet på jobbet idag och allting blev tusenmiljoner mer komplicerat. Glömmer bort hur beroende vi är av internet, men blir snabbt påmind när det slutar fungera. Typ hyra ut ett släp? Ta betalt med en del kort som kräver internetuppkoppling? Skicka ett mail? Hur skriver jag ett mail att internet inte funkar när jag inte har något internet...? Ja ni hör ju, lång dag som har resulterat i många koppar kaffe.

+ Ska göra ett studiebesök på en skola imorgon (fredag), som jag funderat på att söka till. Såå taggad!

+ Träffade en företagare idag och ska få prova några produkter från dom som jag sen ska visa för er, hur roligt? Ser framemot att fota bilder inför samarbetet, så snygga produkter. Dessutom är det ett lokalt företag, vilket gör de lite extra kul enligt mig.

- Måste komma ihåg att stänga av lampan i bilen. Annars står man där utan ström och då kan de lätt bli lite stressigt på morgonen när man ska iväg... say no more.
+ Saknar värmen på Malta, men är glad att vara hemma. Så det gör inget att jag saknar solen hehe!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vi är helt klart två om att sakna värmen! Inte varit till Malta innan men något jag himla gärna vill 😃 KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Tycker verkligen du ska åka till Malta om du får chansen!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229