Planering inför nästa vecka & tur till grannstaden

Hej på er! Jag hoppas ni har en superfin söndag. Här har vi det rätt bra men är rätt sega. Jag har vakat av min andra och sista natt för den här gången. Nu har jag 5 lediga nätter innan det är dags för nästa. Har jag ens nämnt det här? Mitt sommarvik på Medicin avdelningen tog slut nu i mitten på veckan som varit. Men jag har fått ett längre vik på en geriatrisk avdelning som jag tackat ja till. Det är ständig natt, så från och med nu och ett par månader framåt så kommer jag finnas där. Ser faktiskt fram emot det och om det fortsätter så här kommer jag inte alls ha något emot att jobba ständig natt, tvärtom, så kommer jag nog inte alls vilja tillbaka till dagen. Det finns ju så mycket positiv med nattjobbet. Lite mindre timmar att göra och därför lite mer ledig tid. Alltid 10 timmars pass, vilket betyder lite färre pass. Fördelar helt klart. Det gör ju att jag kommer kunna lägga mer tid i stallet, här hemma och på att göra sånt jag tycker är roligt. Inte helt fel om du frågar mig.

Här blir det en rätt lugn kväll. Jag ska till stallet och skritta en sväng med Bajen. Sen bör jag styra upp nästa vecka i kalendern. På onsdag ska jag iväg till grannstaden för att göra en Intervju med SVT, mer om de inom de närmsta dagarna. Inför de behöver jag bestämma när jag ska åka och därefter se till att någon tar hand om hästen. Planering helt enkelt. Dessutom är det ju allt det där vanliga, det ska veckohandlas, dammsugaren bör dras och tvätten ska vikas. Men jag ser framemot det. Vi hörs senare, kramar!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vad kul att det känns bra med jobbet, lycka till framöver med det vännen! Blev tvätt för mig idag också, så skönt att få det fixat! 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom