Oförberett prov

Måndag, en ny vecka, med massor av nya möjligheter. Jag började inte skolan förrän vid 10, skönt. Sov ganska bra inatt men drömt hela galna drömmar, så vaknat mycket och funderat på vad som händer haha. De jag skulle komma till - fördelen med att börja vid 10-tiden. Sovmorgon men då jag slutade vid 13.30 så var solen fortfarande uppe och jag kunde dra till stranden.

Morgonen började jag med ett oförberett prov på det vi lärt oss under förra veckan. Om jag förstått allt rätt så ska man ha minst 80% rätt för att bli godkänd. Finns bara godkänt och ickegodkänt, så verkligen antingen eller. Jag tog mig igenom det och något måste ju ha fastnat för jag fick godkänt med hela 87,5%. Helt ärligt så har engelska alltid varit min svagaste sida i skolan och jag är så glad att det här verkar funka för mig.

Jag har hittat ett fint kompisgäng här på boendet. Vi är typ 3-4 tjejer och ett helt gäng med killar. Planen är att nu när alla slutat skolan för idag, så ska vi gå ner till stranden för köra lite yoga och sen fixa någon middag.

#bestofnouw #nouwinfluencer #travel

Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Men så kul att du hittat en gäng du umgås med 😃 siliiins.blogg.se/
amandassofi
amandassofi,
Verkligen!😊nouw.com/amandassofi
my
my,
Wow grymt resultat på ett oförberedd prov!!mynordqvist.se
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229