Nu pratar vi Mens

Jag behöver få prata mens med er nu! Så är du INTE intresserad? Ja men känn dig fri att stanna ändå, för nog tror jag att du är lite nyfiken innerst inne. Välkommen! Vad är det jag har att säga som det som trots allt en stor del av jordens befolkning måste dras med. För nej, det är inget jag valt. Hade jag fått välja, så skulle jag utan tvekan byta bort den där mensen en del dagar.

Jag började räkna lite och om jag inte är helt fel ute så är jag inne på mitt 10:e år med mens. 10 års jubileum, äntligen, som jag längtat! Några helt fantastiska år, trodde aldrig jag skulle gråta så mycket över något så vanligt och trodde inte heller den skulle begränsa mig som de gjorde. För vet ni, jag har haft skitont emellanåt och sen kanske 1 år tillbaka så har jag hittat de som räddar mig varje gång mensen är på besök. Men jag försöker fortfarande lära mig, för gör jag inte något i tid... då är de kört. Då hittar ni mig på toagolvet, kränkandes och gråtandes. Vilket är allt annat en roligt, det lovar jag er.

Vad är de då som får mig att fortsätta funka trots en mensvärk som är utom kontroll? Orudis, ett receptbelagt läkemedel som får mig kunna gå upp ur sängen även de här dagarna. Kanske bästa jag någonsin har blivit rekommenderad och jag rekommenderar alla ni som har en mensvärk utom kontroll att söka hjälp. För det har gjort så stor skillnad för mig. Jag behöver inte längre ställa in saker eller vara hemma från jobbet pga min mens, utan kan fortsätta som vanligt. Jag kan även träna och rida, så bra funkar det här för mig.

Till er som nu har lite koll, som tänker att Jaha, men varför använder du tampong om du nu har så ont, de ska jag svara på. Utan tampong blir jag så begränsad, vilket jag var innan jag lärde mig använda tampong. Vägrar gå runt och oro mig för att det ska börja rinna blod längst med låret eller ha en blodfläck på rumpan. Tänker inte behöva oroa mig för det, och det ända som gör att jag känner mig lugn är tampong, helst kanske en binda också när de blöder som mest. Men ja, tampong blir ett "stop" i systemet och då kan de göra ondare. Men ändå väljer jag tampong för det får mig att fortsätta funka som människa under de här dagarna.

Gillar

Kommentarer

mathildaheimer
mathildaheimer,
TACK för tipset!! Jag brukar ofta få så ont att jag knappt kan stå upp. Kräks, svimmar, äter inget osv. Jag ska verkligen testa det där. ❤️❤️nouw.com/mathildaheimer
amandassofi
amandassofi,
Så ska det inte vara alltså, se till att få utskrivet Orudis, har gjort så stor skillnad för mig!nouw.com/amandassofi
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Tack snälla för att du delade med dig!! ❣️nouw.com/emmaakarlegrund
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229