Margauxs bok & Min bok

Innehåller affiliate-länkar

Your best life - 189kr Bokus

Godmorgon lördag! Jag vaknade för en timme sen och kunde inte somna om... händer aldrig nu för tiden, men tydligen idag. Så varför inte skriva om boken jag lovat att ge en recension på?

Margaux Dietz har väl ingen missat? Cool brud med många saker på gång. Jag fick hennes bok i födelsedagspresent och det vart läsning som jag verkligen uppskattade. Stundvis tyckte jag att boken var lite svår att hänga med i, då den hoppade mycket fram o tillbaka i tiden. Men trots det så vill jag verkligen rekommendera den då den var sjuk inspirerande.

Sista kapitlet var det som inspirerade mig absolut mest. De handlade om hur olika beslut hon tagit gjort att hon idag är där hon är. Som att inte tacka ja till något erbjudande om att filma sin graviditet utan istället gå bak ekonomiskt (där o då) och starta sin egen kanal. Genom boken får vi som läsare även lära känna Margaux på ett djupare plan. Vi får se att livet inte alltid är så enkelt och att det ibland dyker upp en hel del motgångar, men trots det kommer de gå bra.

Den här boken fick mig att tänka mycket på min egna bok. Som ni vet så fick jag lite bakslag runt den och därför kommer publiceringen att skjutas fram till efter nyår nån gång. Det har känts väldigt surt, men nu känns det bra. Kanske det inte var rätt i tiden att ge ut en bok så här tajt inpå jul? Kanske är det bättre tajming till våren någon gång? Vad vet jag, men jag måste lita på min magkänsla. Dessutom ger det här mig tid att arbeta på ett bättre bokomslag (för det tror jag gör mycket) och även fundera på hur jag ska marknadsföra boken på bästa sätt.

Margauxs bok, väldigt bra, väldigt inspirerande!

Gillar

Kommentarer

enna
enna,
Låer som en riktigt bra bok 😊 Och honär ju hur cool som helstsayyeastofashion.blogg.se
amandassofi
amandassofi,
Visst är hon de!!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229