Last Christmas...

Förra julen var speciell, på många sätt. Det var ett lugn över julhelgen som jag inte tidigare hade hittat. Min och Jespers första jul tillsammans. Även min första jul där jag bestämde själv, lyssnade på vad jag ville. Inte vad alla andra ville eller tyckte att jag borde. Det var på mina villkor. Efter att stallet var gjord på morgonen åkte vi ut till stugan, till det här. Det där, de där på bilden. Magiskt.

Lugnet som jag inte lyckats hitta någon annan stans. Hunden som får springa fritt och brasan som smattrar i mitten av huset. Tända ljus, varma tjocksockar och god mat. Flera minusgrader, varma ytterkläder, inget smink. Min första jul då jag fick välja, det här var precis det jag ville.

Snart är det dags igen. Julkalendern är på tv:n, ljusen är tända och snön glittrar utanför. I år får vi välja och vi har valt det som känns bäst. Det blir en jul med barn, tomtebesök och god mat. Vänner, som är mer familj än vänner. God mat, tända ljus, ett hus med fler julgranar än du kan tänka dig och de mest bekväma kläderna jag kan hitta. Det här blir en bra jul.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Annie - Stora Små Äventyr
Annie - Stora Små Äventyr,
Men åh vad mysigt med all snö! Och mysigt med första julen ihop 😊biglittleadventures.se
amandassofi
amandassofi,
jonnasofieh
jonnasofieh,
Så vackra bilder!nouw.com/jonnasofieh
amandassofi
amandassofi,
Tack snälla!!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229