Lash Lift & saknade böcker

Gissa vem som spenderat hela dagen nersjunken i en lärobok? Jo, precis, jag. Gissa vem som inte fått några böcker med posten? Jo, jag. Gissa vem är lite halvers panikslagen över det? Jag.

Har helt klart gjord bästa möjliga av situationen och bara pluggat på så långt jag kunnat, tills jag verkligen behövt någon av de andra böckerna. Men kommer dom inte med posten imorgon så vet jag inte vad jag gör... då sitter jag i skiten helt klart. Ska imorgon förmiddag läsa igenom nästa kapitel och hoppas att jag sen kan titta tillbaka o göra färdigt de jag skulle ha gjort idag. Det måste helt enkelt gå, finns inga andra alternativ.

Det är som de är och finns inte så mycket jag kan göra för att ändra på något. Därför kan vi väl passa på att prata om mina ögonfransar. Ser ni? Så snygga och framförallt får jag vakna så här varje dag numera. Som jag nämnt tidigare så gjorde jag Lash Lift för en vecka sen och jag är så nöjd. Älskar att få vakna upp och redan känna mig fixad, bara kunna peta i linserna och dra iväg. Inte behöva lägga tid på att sminka mig, får påminna mig om att jag kanske ska dra en kam genom håret innan jag åker iväg på jobb hehe... älskar resultatet och det här är absolut inte sista gången jag bokar en tid för att göra Lash Lift. Dessutom, hur roligt är det inte att Lash Lift Skellefteå startade som ett UF-företag för ett år sen av två drivna tjejer och att det har gått så här bra för dom. Otroligt roligt och väldigt inspirerande.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
Usch, jag förstår stressen du får när böckerna inte kommer! Hoppas dom kommer snart! OCH Så fint med lashlift! <3
nouw.com/sabinakj
amandassofi
amandassofi,
Visst blev de snygg med lashlift, älskart!
nouw.com/amandassofi
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Å, skulle också vilja göra laschlift, det är verkligen så fint! 🥰
nouw.com/emmaakarlegrund
amandassofi
amandassofi,
Är såå nöjd!
nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229