Lång ridtur & stugan

Hur har ni de så här under några lediga dagar? Jag har de bäst! Igår fick jag in lite av allt det där som är bra i livet och gör en glad. Det ända som fattades var en springtur. Men igår då. Började dagen med en lång uteritt. Massor med folk i stallet, så vi blev sammanlagt 4 stycken som tog oss en tur. Mysigt.

Efteråt åkte jag hemåt. Tog en långdusch och tog på mig en sån där skön flanellskjorta. Kan vi vara överens om att det kanske är ett av dom bästa plaggen som finns. Känner mig alltid så där fin och obrydd när jag har dom. Käkade en tidig middag med Jesper i form av rester. Bara de, att inte behöva laga mat. Tacopaj fanns det hemma. Gott att bryta av all påskmat som väntar i helgen med något annat.

Sen åkte vi mot stugan. Trivs så bra där ute. Blir lugnare direkt jag kommer från stan. Ska dock erkänna att jag igår hade svårt att sitta still. Så där att de kryper i hela kroppen och man bara måste göra något. Men vi hade det bra. Kravlös kväll med andra ord. Vi tog oss en promenad med Leia, kastade snöbollar och hon sprang som en tok. Kvällsfika med en knastrande brasa bakom sig och tända ljus överallt. Det ska man inte underskatta.

#bestofnouw

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
amandassofi
amandassofi,
Ida
Ida,
Låter ju underbart! Himla härliga bilder 😃
idanilssonphoto.se
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229