Kan vi sluta renovera nu?!

Här hemma är det rörigt, minst sagt. Saker lite överallt, kanske framförallt, mina kläder är överallt. Förstår inte hur jag kan äga så mycket kläder. Måste rensa innan vintern och göra mig av med det som inte använts. Så många vinterjackor som jag har behöver jag inte. Helt säker på det. Jesper har iallafall ett väldigt bra tålamod. Men igår frågade han faktiskt när vi skulle sluta renovera... renovera var att ta i lite. Bara göra om, byta plats på möbler och komma på ännu fler praktiska lösningar. Som är ett måste för oss på våra 44,5kvm, för att det ska funka.

När min skrivarhörna började ta plats så fick jag välja bort klädställningen. Men då har mina kläder hamnat över allt. På golvet, i soffan, i hallen och i badrummet. Kaos ju. Hittar aldrig det jag ska ha. Så nu har vi börjat pyssla med en ny lösning för det. Ni vet med upp och nervända hyllkonsoler i trä.... jag tror det kommer bli bra.

#bestofnouw #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Det kommer bli bra när det är färdigt 🥰🌸nouw.com/emmaakarlegrund
amandassofi
amandassofi,
Ida
Ida,
Åhh så fint det ser ut!! Man brukar alltid hitta något nytt att renovera haha, men skönt när allt är på plats 😃idanilssonphoto.se
amandassofi
amandassofi,
Precis så är de ju hehe...nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229