Kåbdalis skidliftar +/-

Det är alltid något speciellt med första skiddagen för säsongen. Om jag inte är helt fel ute så är det här dessutom 3 året som jag startar den i Kåbdalis. Dock brukar jag åka betydlig tidigare, nu öppnade de när jag var på Malta, annars hade jag garanterat åkt hehe. Vi packade in oss i våran stora bil tillsammans med två kompisar. Stannade på macken för att tanka och sen raka spåret uppåt.

Backarna där uppe är helt klart bra, men jag skulle nog inte vilja säga att det är något speciellt med dom. De är bra, men liksom... ja, bra och roligt. Finns gott om utrymme att ge sig utanför backarna och hitta fin lössnö, vilket jag uppskattar. Men backarna i sig är väl lite som vilka backar som helst. Något dom har som vi verkligen uppskattade är deras lunchbuffé. För 100kr får du dig en bra o rejäl lunch, när vi var där var de bland annat potatis o biff.

Något som jag tyvärr inte är så imponerad av är servicen av personalen som jobbar på en del ställen där. Så här, enormt stor skillnad på personalen som är i backen, skiduthyrningen och där man köper liftkort. Dom är hur trevliga som helst och verkar trivas enormt bra med sitt jobb, tycka det är roligt och se framemot en ny dag med skidåkare. Personal som jobbar med saker som inte hör till just skidor, t.ex. restaurang m.m. verkar mest vara där för att dom måste. Vilket helt klart är tråkigt, det skulle göra så stor skillnad om dom hade samma bemötande som resten.

Kanske har jag bara haft otur varje gång jag varit där och träffat på fel personer. Kanske har jag bara blivit enormt kräsen då min hemmabacke är bäst och har de gladaste liftskötarna o personalen som går att hitta. Storklinta är svårslaget och om alla backar skulle ha samma personal som dom är jag säker på att jag inte skulle kunna klaga på något alls.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vad jag blir sugen på att åka skidor nu, så kul ju!! Men att servicen inte är den bästa sänker en hel del faktiskt 😟 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
happyM
happyM,
Wow vilka bilder, ser magiskt ut ❤️ Kram
nouw.com/happym
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229