Jag har börjat yoga

Det här är ett ämne som jag aldrig trodde jag skulle skriva en rad om, någonsin. För det här har så inte varit min grej. Jag har skrattat bort det och tänkt att vad ska de vara bra för. Men så fel jag hade. Jag tror att jag hade bara fel, inte ens lite rätt. Det här verkar ju bra. Yoga är alltså grejen.. Sen några veckor tillbaka provade jag yoga. För första och sista gången sa jag då. Men vet ni. Det var bra. Jag blev lugn, jag fick andas och det kändes faktiskt lite roligt.

Så tro det eller ej, jag införskaffade en yogamatta och numera hittar ni mig på den antingen på morgonen eller kvällen. Jag laddade ner första appen som dök upp när jag sökte och det blev en fullträff för mig. Yoga by 7M for beginners heter den. 6-16 minuters yogapass. Så inga ursäkter går att hitta. De där minuterna gör gott för mig. Jag hinner komma ner i varv, få andas och bli lite lugnare. Jag har oftast kört ett 10 minuters pass och har jag velat köra mer, ja men då är det ju bara att göra det. Kanske blir det här min nya grej, fortsättning följer.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Men oj vad jag känner igen den tanken kring yoga, men skulle verkligen vilja testa på det! Kan absolut tro att det har en positiv inverkan <3
nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Du har inget att förlora på att prova <3
nouw.com/amandassofi
Angelica
Angelica,
Åh, vad harmoniskt det ser ut!
angelicawahlin.se
amandassofi
amandassofi,
De är de verkligen, bryggan gör de ju ännu mer drömigt.
nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229