Jag har börjat skriva - på riktigt

Så här är det, jag har satt mig ner och börjat skriva. På riktigt. Jag ska ge mig själv en chans att berätta min historia från början till nu. Kanske blir det en bok, kanske inte. Men jag ska ge det en chans. För det hjälper mig att bli mindre trasig, att sätta saker på platser och kunna gå vidare. Jag kan sitta i timmar och bara skriva. Det blir som när jag är i stallet. Jag stänger av allt runt om. Sätter på en lugn spellista och bara skriver. Sida efter sida. Jag har bevisat för mig själv och alla andra att det går att bli frisk från en ätstörning. Jag har gjort upp med mig själv. Jag kommer aldrig någonsin igen att skära mig för att dämpa min ångest. Det är bestämt. Jag ska ta hand om mig, nu och framåt.

Om min historia, min berättelse kan hjälpa en person att må lite bättre så är det värt varenda sekund. Få någon att våga berätta hur man mår för någon man litar på. Men framförallt vill jag vara ett bevis på att det går. Det går att bli frisk och det går att få ha det bra. Det går att sluta skada sig själv, att inte vilja dö eller svälta sig själv. Man kan faktiskt komma ifrån allt det där. De vet jag.

Gillar

Kommentarer

lindajanssons - fashion
lindajanssons - fashion,
Vad glad jag blir över att läsa det här🙌 Jag tror verkligen på att våga öppna upp sig och att dela med sig om jobbigheter är bra väg att gå. Det hjälper inte bara andra utan du själv får också tillfälle att reflektera och bearbeta svåra saker. Jag hejar på dig! ❤️
lindajanssons.com
amandassofi
amandassofi,
Tack så mycket, blir så glad!
nouw.com/amandassofi
Alice
Alice,
Vad roligt att du hittat något som funkar för dig!
alicelindstrom.se
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229