Hur jag sparkar igång måndag

Jag går ju faktiskt nu in på min andra vecka som måndag-fredag arbetare (låter som en byggare haha) så jag tycker att jag med all rätt kan skriva ett inlägg med hur jag kickar igång måndagen på bästa sätt. När jag tänker efter.... har jag ens skrivit att jag fått ett lång vik fram till midsommar? Väldigt glad för det iallafall! Så nu kör vi, hur jag sparkar igång måndagen.

Nummer 1, jag går upp direkt väckaren ringer. Något jag verkligen är katastrof dålig på annars, som jag försöker bli bättre på. Förhoppningsvis har jag även tagit mig i säng i tid dagen därpå, så att jag är utvilad och på hyfsat humör när väckaren ringer.

Andra saken är att jag tar den tid i badrummet jag vill. Då mina standard arbetskläder är fritidsbyxor och en basictröja spenderar jag gärna några minuter med att fläta håret. Kanske två ut backade flätor eller varför inte en fläta som avslutas med en bulle mitt på skallen? Ja ni hör ju, det är lyx. Att jag orkar sminka mig på morgonen händer nästan aldrig.

Punkt nummer tre är frukost. Jag funkar inte utan frukost, det går inte. En stadig frukost på havregrynsgröt och kanske även en eller två hårdmackor med smör och ost. Ja, tack. Samtidigt som jag käkar går jag igenom kalendern och ser över veckan. Vilka dagar har min medryttare hästen? Har jag något speciellt inbokat eller något som måste göras?

Sist men inte minst, kaffe. Oftast tar jag första kaffekoppen när jag kommer till förskolan. Men det händer att jag tar med mig en termosmugg med kaffe som jag dricker i bilen då jag har en bit att köra. Så startar jag en måndag, skulle vara roligt att höra om ni har några grymma starta veckan tips att dela med er av, kram.

Gillar

Kommentarer

Josäfin
Josäfin,
Kan inte heller åka iväg innan frukost, bästa målet på dagen!! 😃
jossanamigo.blogg.se
amandassofi
amandassofi,
Då är vi lika där haha!
nouw.com/amandassofi
carroat
carroat,
Vad roligt, grattis till dig! 😍
nouw.com/carroat
amandassofi
amandassofi,
Tack så mycket!!
nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229