Hur funkar det att bo 2 personer i en 1:a?

Som en del av er vet så bor jag och Jesper i en 1:a på 44,5kvm. Det här innebär ju som ni säkert räknat ut att vi inte har något sovrum och därför inte någon dörr att stänga om sig. Så hur går det då? Kommer vi överens och har vi några planer på att köpa större boende? Den sista frågan kan jag svara på direkt. Vi skulle absolut vilja köpa något större, men i så fall hus. Ingen av oss är lägenhetsmänniskor och trivs nog egentligen bäst på en gård en bit utanför stan.

I våran lägenhet har vi ett litet förråd på typ 2kvm (?) som har gjort vardagen i en 1:a så mycket enklare så många gånger. Där är ena halvan är ett förrådd och den andra är Jespers hörna. Där kan man stänga dörren och få vara ifred en stund haha...

Trots att vi inte har något sovrum så kan jag lova er att det här känns som ett sovrum, värdens mysigaste dessutom. Första bilden är från när vi precis hade flyttat in. Då hade vi ingen sänggavel och inte heller något draperi (tycker inte om de ordet, låter som att det inte är snyggt, men det här är det haha). Sänggavel har jag dessutom gjort själv, vilket jag tycker är lite extra roligt. Det känns nästan som att sova i en båthytt om man drar för.

Så jag skulle vilja säga att det går oförskämt bra att bo i en 1:a. Den största anledningen till att det går så bra tror jag nog är att vi båda kan sova även om den andra är vaken. Jag kan se på tv:n/prata i telefon och ha på musik eller stöka i köket trots att Jesper sover. Annars vet jag inte hur vi hade fått det att funka.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh alltså så himla fint ni har det och vilken himla bra lösning med att göra en egen liten hörna i förrådet hihi ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
amandassofi
amandassofi,
Melinabjorkmangot
Melinabjorkmangot,
Så fina bilder du tar och älskar hur du berättar om lägenheten. Super bra 👍🏼❣️nouw.com/melinabjorkmangot
amandassofi
amandassofi,
Tack snälla!!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229