Hur det går med väggen

Hej på er! Jag hoppas ni har det toppen. För mig är den här onsdagen den ända lediga dagen på hela veckan så jag har sett till att få en massa gjort men samtidigt passat på att njuta av att just vara ledig. Förmiddagen spenderade jag i sovrummet med att måla och kvällen lär spenderas något liknande, fast i vardagsrummet. Hur sjukt är inte det? Att vi har ett sovrum nu, bästa på länge. Längtar ihjäl mig efter att få allt klart så vi kan få lite ordning och reda här hemma. Så här kaos är det just nu... jag målade det som förhoppningsvis är sista varvet i sovrummet imorse och om det ser ut att räcka när det har torkat tänkte jag slita bort all plast och papp under kvällen. Sen får vi ställa i ordning nästa gång vi är lediga samtidigt.

Slutresultatet kommer bli helt perfekt. Nu känns det som vi äntligen lyckats lista ut hur vi ska utnyttja våra 44,5 kvm på bästa möjliga sätt. Innan jag lämnar datorn och börjar med middagen måste jag bara få vissa er det här... att ha det här utanför fönstret trots att vi bor (typ) i stan och i lägenhet är det bästa. Att ha skogen utanför, en egen gräsmatta och sen dessutom väldigt finna människor på gården. Det är en riktig lyx. Allt det här, bara 5 minuters cykling till stan.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh jag kan bara föreställa mig längtan, förstår dig alltså!! Tror verkligen att det kommer bli kanon när det är klart, så spännande 😃 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Ska försöka få upp ett inlägg om de här i eftermiddag, håll utkik!
nouw.com/amandassofi
Hilma
Hilma,
Åh det blir så himla fint!! 🤗 ska bli superkul att se resultatet när det är klart! Kram 💕
nouw.com/hilma
amandassofi
amandassofi,