Hoppning

Idag har jag och Bajen haft ett hejdundrandes pass, kört slut på både mig och han. Hade en väldigt pigg häst så började med att galoppera ute i skogen, det älskar vi båda. Okej... vem försöker jag lura, min häst tycker om typ allt. Efteråt styrde vi ner mot ridbanan för att hoppa några hinder. Det här var alltså 3:e gången i mitt 20 åriga liv som jag hoppa med en häst. Vad ska man säga, det är ju trots allt bara 7 månader sen jag satt på en häst för första gången någonsin. Med tanke på det har jag kommit långt.

Men sen har vi ju alla ni som ridit sen ni kunde gå typ. Fattar ni hur mycket kunskap ni har som jag inte hunnit ta del av? Lyckost er. Men det innebär ju faktiskt att jag har hur mycket som helst att lära, massor med rolig kunskap som jag suger åt mig från alla håll och kanter. Så fort jag ser någon som gör något jag inte kan eller vet vad de är, så är jag snabbt där och frågar. Det finns så mycket kunskap att få om man bara tittar runt om sig.

Förstår ni hur tacksam jag är över att jag fick chansen att träffa Bajen och även köpa han. Men inte minst över Camilla, som spenderar tid med mig i stallet och sen hjälper mig när de behövs. Utan henne hade jag aldrig vågat bli hästägare, speciellt inte där och då, med bara 3 månaders ridning i bagaget.

Jag har hittat min fyrbenta bästavän. Han kommer få hänga med mig så länge han finns kvar. Ingen ger mig ett sånt lugn som han gör (och då är jag ju faktiskt en sån som knappt kan sitta still). Idag gjorde jag faktiskt något som inte gjort förut men absolut kommer göra om. Jag tog in Bajen, ställde han i en box och hämtade en pall. Ställde in hos han och satt jag där o åt lunch. Hur mysigt. Bästa sällskapet.

När de kommer till hoppning... där har vi båda massor att lära, men kanske framförallt jag. Det ser jag fram emot!

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men så roligt!! Jag tillhör en av de som kunde rida innan jag kunde gå och förstår att du suger åt dig all information! Riktigt bra gjort 😃idanilssonphoto.se
amandassofi
amandassofi,
Pauline
Pauline,
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229