Hitta tillbaka till rutiner

Ikväll behöver jag skriva. Rakt upp och ner. Jag har tappat bort mina rutiner, som hjälper mig att kunna somna på kvällen. Komma ner i varv, gå och lägga mig, sen bara få somna. Det är svårare nu. Kanske för att de är sommar, eller för att jag jobbar kväll ibland. Men tänker inte skylla det här på kvällsjobbet. För dom kvällarna funkar. Då kommer jag hem, äter något, tar en dusch och sen somnar jag.

Alla andra kvällar har jag typ slutat bry mig, orkar inte vara den tråkiga. Som behöver rutiner. Men om jag inte får ordning på det här nu, så ger jag mig själv dåliga förutsättningar för resten av sommaren och hösten. Sömnen måste funka, för mig iallafall, annars funkar inget. Ikväll har jag (än så länge) gjort allt som jag borde. Vi har ätit middag i lugn och ro, jag har pysslat på med små saker här hemma. Nu när jag skriver inser jag att jag knappt rört på mig, så en promenad hade nog inte skadat. Tittat på serier, fikar nu och sen bara läsa till jag somnar.

Jag måste sluta boka upp en massa saker på de där lediga kvällarna. För tydligen behöver jag dom, mer en vad jag vill erkänna.

Gillar

Kommentarer

lindajanssons - fashion
lindajanssons - fashion,
Alltså jag blir sååå avis på er som är så där vackra utan smink. Du ser ut som en dröm😍
lindajanssons.com/
amandassofi
amandassofi,
Tusen, tusen tack!!!
nouw.com/amandassofi
Louiseelinore
Louiseelinore,
Tappade också rutinerna nyligen för kvällen hade världens flow innan men nu orkar jag inte bry mig mer vilket gör att jag är helt slut på dagarna usch måste få tillbaka rutinerna hur tråkigt det än är! 😋
nouw.com/louiseelinore
amandassofi
amandassofi,
Så tråkigt, men ett måste!
nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229