Häst på rymmen & Får flyttning

Den här dagen, jag vet inte var jag ska börja. Det har varit en väldigt lång dag. Först och främst, jag gjorde mitt examinationsprov under förmiddan för Företagsekonomi 1. Jag tänkte precis skriva att jag inte fått mitt betyg ännu, men det plingade till i telefonen och jag kunde såklart inte låta bli att kolla på en gång. Jag blev godkänd och kan nu släppa den här kursen för nu, så skönt. Känns som jag blev några kilo lättare och tempot i hjärnan skruvades ner lite. Heja mig!!

Lunchade ut och åt en sjukt god viltskavs gryta med potatis <33. Åkte mot stallet och möte där upp min medryttare. Ute på gården blev det de ena efter de andra. Får som skulle flyttas och fastnat på isig väg, en tacka som fick andnöd från typ ingenstans och somnade in strax där på. Hämta in Bajen, möte en häst som rymt, få tag på den och sen började de lugna ner sig. Jag säger bara de... den här dagen. Ser framemot att kunna dra ner tempot något och få lite mer tid till att bara vara. Hoppas ni haft en fin dag!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Vilken händelserik dag. Men stackars tackan.nouw.com/jossustravelpics
amandassofi
amandassofi,
Eller hur... tufft.nouw.com/amandassofi
Ida
Ida,
Åh stort grattis till godkänt på kursen!! Men så tråkigt med fåret som fastnat och tackan :/ Och en häst på rymmen också, jisses händelserik dag!! Förstår att du tyckte det var skönt att dra ner på tempot sen!!idanilssonphoto.se
amandassofi
amandassofi,
Haha ja... kaos dag.nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229