Godmorgon måndag & mamma sa att jag inte fick berätta

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon! Hur startar ni eran måndag? Jesper är ju ledig varannan måndag och idag är en sån dag. Så vi har precis avslutat en sen frukost framför tv:n. Min kille är kanske lite bättre en eran, för så gott som varje morgon han är hemma och vi ska äta frukost tillsammans, så kokar han havregrynsgröt och gör kaffe. En dag i helgen hade han också pressat apelsiner. Nypressad apelsinjuice till frukost, de ni.

Idag är planen för oss att få gjort en del saker som behöver göras. Typ en sväng på Solbacken (handelsområdet) för att köpa en del måsten. Även besiktning av ena bilen som jag verkligen hoppas går igenom utan anmärkning.... hade varit så skönt. Dags för mig att dricka upp kaffet och ta mig ur soffan.

Men nu till ett boktips som jag läste på vägen hem från Malta. Sträckläste den från att jag satte mig på planet till Frankfurt tills boken var slut. Kanske en av de mest intressanta böckerna jag läst på länge och det bästa är att jag har en oläst bok av samma författare som bara väntar på att bli läst. Mamma sa att jag inte fick berätta är skriven av Cathy Glass som har ett familjehem. Hon tar på sig några av de svåraste fallen som verkar rätt omöjliga. I den här boken får vi följa en kille som tror han är en haj, har avverkat x-antal familjehem på lika många veckor och är avstängd från flera skolor. Det är en sann historia och enligt mig är det en av de saker som gör att boken blir så otroligt intressant. För tyvärr så är det så här en del barn i värden har det.

Så läs den och ha en bra måndag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229