Frisk VS Ätstörd

Ibland behöver jag påminna mig om var jag är idag, hur grym jag faktiskt varit och är. Tänk att jag blev frisk från min hatade älskade ätstörning. Här hittar ni inlägget som jag skrev när jag blev friskförklarad Februari -19. Det är ju faktiskt lite galet tycker jag, att det bara gått 14,5 månader sen dess. Oftast känns det som en evighet sen, men ibland känns det som igår. Jag har satt ihop en lista med saker som jag äter och gör, som jag inte gjorde när jag var ätstörd. Vi kör.

Dricker Oboy Tro det eller ej, men Oboy var förenat med livsfara. Skulle aldrig komma på frågan att hälla i sig ett glas Oboy som sjuk.

Struntar i att träna Så här, jag tränar och rör på mig. Men, jag tvingar mig själv inte att träna och det är inte ett måste som ligger över mig som ett moln dygnet runt. Träning ska man ju må bra av.

Köper (lösvikts)godis Som sjuk var allt godis strängt förbjudet, men lösviktsgodis var något av de sista godiset jag tillät mig själv att äta, så just det är liksom något extra att trycka upp i ätstörnings ansikte.

Salt och smör i maten Tror inte jag behöver säga mer än att maten smakar bättre nu.

Är inte rädd för att de ska synas att mina lår går ihop Kunde inte bry mig mindre om mina lår går ihop eller inte, spelar ju ingen roll egentligen. Men som sjuk var jag galet rädd att mina lår skulle gå ihop om jag blev frisk och som sjuk lovade jag mig själv att jag aldrig skulle ha byxor där de syntes att låren gick ihop. Som sagt, kunde inte bry mig mindre.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Det finns inte ord till hur grym du är Amanda, blir verkligen otroligt glad av att få läsa det här! PÅ RIKTIGT! Det är en kamp, men en kamp värd att ta för det friska betyder så mycket mer <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
caicais
caicais,
Så himla grymt av dig att ta dig ur det där, du borde verkligen vara stolt! Kram <3
nouw.com/caicais
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229