Fredagslistan

Hur sparkar du igång den här fredan? Vaknade till ett sms "Godmorgon, nybakade bullar utanför dörren". Kan man starta dagen bättre? Redan där blir man ju klarvaken och kliver upp med inställningen att det här blir ett bra dag.

Vad måste göras idag? Inget, inga måsten alls idag. Eller ja... jag ska jobba nån timme nu på förmiddan, sen åka till stallet och jobba lite mer när jag kommer hem innan middan. Men det är bara de. Jag får ju komma ut till stallet medans det är ljust, så jag klagar absolut inte.

Fredags feeling? Bra, glad, fredag ju!

Vad har dagen att erbjuda? Lite jobb, mycket stalltid och sen en lugn kväll. Vi är bortbjudna imorgon och det är knytis. Så jag tänkte försöka ta och baka något redan idag så jag inte behöver tänka på det imorgon.

Dagens middag? Hemmagjord pizza.

Dagens outfit? Har inte riktigt kommit så långt hehe... men just nu är det mjukiskläder, sen blir det underställ och stallkläder. Efteråt blir det en dusch och sen lite mer vettiga kläder. Typ några snygga men mjuka byxor och någon stickad tröja.

Vad vill du skicka med till den som läser det här? Ha en bra fredag och gör de bästa av den!

Gillar

Kommentarer

enna
enna,
Vilken sötis 😊sayyeastofashion.blogg.se
amandassofi
amandassofi,
Visst är dom fina!nouw.com/amandassofi
linneaengelman
linneaengelman,
Nybakade bullar? Wow, vilken bra start på dagen! Och jag skulle göra vad som helst för att få hänga i stallet idag! <3nouw.com/linneaengelman
amandassofi
amandassofi,
Nybakade bullar, alltså jaanouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229