Fredags listan

DAGENS HUMÖR Bra, taggad på livet och ser framemot att ge mig ut i kylan.

DAGENS MÅENDE Samma svar som ovan, på topp!

DAGENS BORDE Byta sängkläder, men annars så lite som möjligt.

DAGENS OUTFIT Jeans, stickad svart tröja, tjocksockar, mössa, vantar, stickad tubhalsduk. Även smink för ovanlighetens skull. Mascara och ögonbrynen är fixade. De ni!

DAGENS PLANER Jag var uppe redan 6.10(!) imorse och har därför redan hunnit göra alla måsten för dagen. Jobb möte på OK, svara på mailen, fått i mig två koppar kaffe och ska nu byta om till underställ. Dags för en tur med hästarna, sen en sväng på Ica för att inhandla de som saknas till kvällens tacomiddag.

DAGENS FUNDERING Hästfoder. Funderar på att byta bort, eller iallafall minska mängden Lucern som Bajen får. Då han idag har satt på sig tillräckligt med vikt och är i bra hull. Lucern hjälper hästarna få sig det där lilla extra för att inte tappa i vikt och i dagsläget är han inte i behov av mer kött på benen. Så ja... funderar lite på hur jag ska göra med det.

DAGENS BEROENDE Gainomax Vitamin dryck med ingefära och mango.

DAGENS LÄNGTAN Ledig helg och vi har totalt noll planer. Inga tider att passa förrän på måndag. Hur lyxigt? Även middag med saknad vän ikväll, behövligt att få snacka ikapp. När jag sa till Jesper att vi får middagssällskap ikväll så fick jag till svar att "Ja... ni kan ju prata". Hur ska jag ta det? HAHA!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
så skönt med en lugn helg och att du mår så bra 😃 detta med häst foder, rena djungeln och hur man ska tänka ❤️nouw.com/emelieanderssoon
amandassofi
amandassofi,
Verkligen... jag struntade i allt och får ta tag i de till veckan istället...nouw.com/amandassofi
jenniferdahlgren
jenniferdahlgren,
Åh älskar dessa listor, så kul att läsa! KRAMnouw.com/jenniferdahlgren
amandassofi
amandassofi,
Roligt att höra, kram!!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229