En dag i bilder

Min helg tog en oväntad vändning direkt efter jag publicerade senaste blogginlägget på fredag morgon. Jag, som är nötallergiker, fick i mig nötter och blev efter det inlagd för observation. Där blev jag kvar till igår kväll, nu är jag på benen igen. Så då helgen har noll intressant att bjuda på tänker jag att vi kör en vardag i bilder från en mindre dramatisk dag tidigare i veckan.

10.01 Torsdag morgon, sovit dåligt och tog därför sovmorgon. Käkade frukost bestående av smoothie med musli och en kopp kaffe till det, Margaux på tv:n. Vad tycker ni om mina rosa underställsbyxor förresten? Snygga va? Hehe.

12.50 Drog till stallet direkt efter frukosten och blev där några timmar. Red en tur i skogen med Bajen och tittade in hos fåren. När jag var förbi där igår kväll hade de precis anlänt ett nytt litet lamm. Såå söt ju!

14.17 Efteråt käkade jag en sen lunch med en kompis på Krysset (godaste parisaren i stan) och passade på att tanka bilen när jag ändå var bredvid mackarna. Stor bil som drar mycket är inte alltid roligt, dock bästa bilen jag haft, man tar sig överallt. Tur det är mitt eget val att ha den och tur att sambon aldrig klagar över tankräkningen.

14.48 Styrde bilen hemåt och hoppade direkt in i duschen. Få saker som slår en varm dusch när man är lite halvfrusen efter några timmar utomhus. Hittade den här tröjan i garderoben, som jag faktiskt glömt bort att jag hade. Mysigare fleecetröja är nog svårt att hitta.

16.30 Lagade middag och insåg att blommorna är dags att slänga, ändå så stor dom fortfarande kvar på bordet.... varför är det så svårt att bara slänga det som ska slängas? Men stekt palt till middag, det ska man inte underskatta.

23.58 Jag kröp ner tidigt bredvid Jesper, men kunde inte somna. Så jag flyttade mig till soffan och där blev jag kvar ända tills den här boken var utläst där vid midnatt. Cathy Glass och hennes böcker är jag helt fast i just nu, kommer en recension på den här till veckan.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Anita
Anita,
Otäckt!! kram <3 siliiins.blogg.se/
amandassofi
amandassofi,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej men fyyy för allergin! Tur att det verkar ha gått bra i alla fall!! kram <3nouw.com/matildaberlin
amandassofi
amandassofi,
Verkligen tur, kram!nouw.com/amandassofi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229