Drömsamarbete

Först vill jag bara förtydliga att detta INTE är ett sponsrat inlägg.

Vad är egentligen mitt drömsamarbete och vilket företag skulle jag helst vilja jobba med? Denna fråga trillade in efter mitt senaste inlägg om bloggsamarbeten (som ni hittar HÄR) och jag kan bara säga det, vilket bra fråga. Jag har funderat, tänkt och verkligen försökt gräva lite i mig själv för att komma på det ultimata bloggsamarbetet. Säger det en gång till, vilken bra fråga. Först och främst skulle jag vilja samarbeta med ett företag som gör något bra för miljön, men även för människor m.m. Alltså ett företag som är hållbart. Att jag använder mig av företaget själv är såklart en stor del i de hela. Klart man vill tipsa om ett företag som gör min vardag enklare eller som gör att jag på något sätt kan bidra till en hållbarare värld.

Matsmart, där tror jag vi har det. Det är ett företag som jag använder mig av ca. 1 gång i månaden. Att handla mat som annars skulle slängas, till ett billigt pris, har ju en positiv inverkan på både våran jord men även min ekonomi. Jag har utan tvekan sparat massor med hundralappar på att klicka hem skafferivaror via Matsmart.

Om man ska tänka mer åt ett företag som gör min vardag enklare, så skulle det kanske vara någon app och då är jag nog rätt tråkig. Min bankapp, Nordea, eller varför inte EasyPark (ska aldrig mer betala en krona för mycket i outnyttjad parkeringstid). Eller appen Ztable som jag loggar min hästs träning i, sen vi fick oss en medryttare har denna app verkligen varit helt perfekt. Kanske inga appar som är livsavgörande, men det är trots allt appar jag använder ofta och inte kommer avinstallera i första taget.

Vad har ni för drömsamarbete som ni går o hoppas på och är det något speciellt företag ni skulle vilja se mig samarbeta med? Nästa inlägg inom samma område kommer handla om skatt, kanske låter tråkigt, men otroligt viktigt att ha koll på.

Gillar

Kommentarer

Julia Svensson
Julia Svensson,
Jaa matsmart vilket roligt samarbete!!juliasvenssons.se
amandassofi
amandassofi,
Visst vore de det!nouw.com/amandassofi
ArielC
ArielC,
Så fint innlegg, og så fine bilder 💕nouw.com/arielc
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229