Jag är så imponerad av hotellet jag bor på, det är såå fint. Vill ta kort på allt. Vilket jag mer eller mindre gör. Inredningen är dröm. Stämningen är så bra och hela stället ger ett intryck av lugn. Personalen ska vi inte glömma, dom är verkligen helt otroliga. Gör sitt yttersta för att vi som bor här ska ha det så bra som det bara går. Finns få saker som känns så lyxigt som en frukostbuffé (förutom personalen här då). Deras frukostbuffé får mer en godkänt, så gott. Där hade jag kunnat sitta i timmar, dricka kaffe och gå igenom mailen.

Efter att jag sprungit runt på stan så promenerade jag tillbaka till hotellet och satte mig ute på deras takterrass. Även här hade jag kunnat sitta i timmar, vilket jag hade gjort om det inte var för att de började regna. Då flyttade jag istället in, tog mig en kopp kaffe och fortsatte med skrivandet. Bara det, finns ett litet rum med bord och stolar, där man kan sitta i lugn och ro, där finns det även kaffe under hela dagen. Så hur skönt är inte det? Att inte behöva springa ut på stan och köpa sig kaffe.

Imorgon åker jag hemåt igen. Så den här kvällen tänker jag spendera i hotellsängen framför Idol medans regnet faller ner utanför. Har laddad upp med kladdkaka och lite choklad, så det här blir en bra kväll.

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Wow! 😃jlandgrens.se
amandassofi
,
Hilma
,
Såååå mysigt hotell verkligen! 😍 Var så längesen jag bodde på hotell nu men detta skulle jag definitivt inte tacka nej till att spendera några nätter på ❤️ Kram finis! nouw.com/hilma
amandassofi
,
Om jag ska tillbaka till Visby någon gång kommer jag utan tvekan bo här igen, kram!!nouw.com/amandassofi
IP: 82.99.3.229