84228628

De senaste dagarna

Det känns som att jag halkat efter med bloggandet lite... därför tar vi och tittar tillbaka på dom senaste dagarna. Dom har varit bra, men inneburit en massa ångest. Här var vi i stugan och kastade snöbollar till Leia på sjön. Mysigt. Är så skönt att få komma till stugan, för jag släpper verkligen allt. Alla måste och alla dåliga o knepiga tankar som snurrar runt i huvudet. En bra dag var det här. Extra lyxigt att Jesper var ledig och att vi fick en dag tillsammans.

Flera ridturer har det blivit, även en körning. Har haft turen att få med mig svärmor och Leia typ varje dag. Jag och Bajen har haft mycket fokus på traven. Ibland vill han börja trava fortare och fortare. Så vi får jobba med att försöka hålla ner tempot och ha en lagom fart. Vi blir duktigare på det för varje dag! Igår var det dags för att vaccinera Bajen. Han sköte sig fint och stod helt stilla.

Idag när vi kom till stallet var Bajen trött och slut. Vi kollade febern, men det verkade lugnt. Han hade fått ett sår på det vänstra ögonlocket. Så det var ganska uppsvällt. Därför blev det vila idag. Imorgon hoppas jag att han ska se lite piggare ut, så vi kan ta oss ut på en skrittrunda iallafall. Bajen fick stå inne i en box medans vi tvär for till apoteket. Man ser hur skönt att han tycker det är att få komma in till oss en stund. Inte behöva stå ute i blåsten hela tiden.

Så det var dom senaste dagarna. Annars har jag hunnit bränna en plåt med hemmagjorda proteinbars. Fick besök, gjorde kaffe och satte oss i soffan. Så då glömde jag helt bort dom. Jajaja.... med lite tur går dom ner ändå! Mitt mående dom senaste dagarna har varit lite upp och ner. Inte speciellt stabilt. Men det är på bättringsvägen. Ikväll kunde jag ju faktiskt hitta tillräckligt med lugn för att sitta ner o blogga. Hoppas ni haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229