Dagar som idag

Blev lycklig rakt igenom när jag kom till stallet, promenerade till hagen och såg de här. Ljuset. Så fint, så mycket höst och så lugnt. När det ser ut så här blir jag verkligen påmind om att halva grejen med att ha djur är att ta sig ut i alla väder. Även dom mindre roliga, men så finns det dagar som idag. Då luften är kylig, frosten från morgonen har tinat bort, solen värmer och allt är bara fint. Lugnt. Jag satte mig på en sten och väntade in Bajen. Knapprade på moroten jag plockad med till han och bara va. Tills han valde att komma och vi gick till grinden bredvid varandra. Knäppte på grimman och fortsatte in i stallet.

Ska jag vara helt ärlig tror jag att jag njuter lite extra av min vardag här hemma just nu, då jag vet att det snart är dags för resande. De ska bli roligt, men jag kommer sakna det här. Kommer sakna dagar som idag. Då jag får saker gjort på förmiddan, är i stallet på eftermiddan och spenderar kvällen hemma i soffan med Jesper. Det kommer jag sakna och vill liksom ta vara på varje tillfälle lite extra. Komma ihåg hur bra jag har det. Hur duktigt jag blivit att lyssna på mig själv och vad jag behöver för att må bra.

Klockan har hunnit bli mycket och jag ska dyka in i en bok. Imorgon har jag en dag med en lång att göra lista. Bara roliga saker skulle jag säga, som jag ser framemot. Men det är fortfarande måste. Kan inte skjuta på det och kommer behöva ställa en väckarklocka hyfsat tidigt för att hinna med allt. Men det kommer de vara värt.

#bestofnouw #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Det är ju så fint 😊 idag har varit ett bra exempel på en fin höstdag! nouw.com/emelieanderssoon
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229