Borta bra... men stormigt på Medelhavet

Fyra dagar har det nu gått sen jag landade hemma i ett snöigt Norrland. Borta bra, men hemma bäst, stämmer så bra för mig. Älskar att besöka en ny plats, få se saker jag inte sätt, träffa människor och lära mig nya saker. Samtidigt som det är skönt att få komma hem, dricka kaffe i soffan på morgonen och gå runt i stickade varma kläder. För er som inte läst mitt senaste inlägg, gör det. Då kommer ni förstå varför jag inte riktigt hittat tillbaka till några rutiner ännu.... men nu så!

Jag ska inte sticka under stolen med att jag saknar Malta, att ligga på stranden och läsa en bok. Gå runt i shorts eller sommarklänningar, äta på uteserveringar. Skolan saknar jag också, att få lära mig saker och utvecklas i min engelska så pass bra som jag gjort. Jag var ensam svensk och just därför så var det 100% engelska för mig som gällde, vilket jag tror hade en stor inverkan på hur mycket jag lärde mig. Jag lämnade Malta med ett Engelska betyg som jag inte hade vågat drömma om.

Ljudet av vågar, människor som nyfiket tittar på det magiska med naturen och pratar med varandra. Tystnaden som uppstår när en storvåg närmar sig klipporna och stämningen som sprider sig när naturen har visat sina krafter. Det är nog just det. Vi människor gör inget och kan inte heller påverka det. När det stormar på medelhavet så kan vi bara stå bredvid och konstatera att vi inte kan göra något. Båtturerna får vänta, men det gör heller inget, för stressa gör man inte i onödan.

Borta bra, men hemma bäst. Dags för mig att sätta i mig lite lunch och sen klä mig i täckbyxor för att åka till Bajen.

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Hemma är verkligen bäst. Det är underbart att se nya platser men jag saknar ändå familjen och saker som att laga egen mat.nouw.com/jossustravelpics
amandassofi
amandassofi,
Brukar också sakna att laga egen mat hehe!nouw.com/amandassofi
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Det är förståeligt att du saknar Malta, skulle lätt göra det jag också haha! :'D Åhh vad underbart <3 KRAMnouw.com/emmaengstrom
amandassofi
amandassofi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229